Scriptiecoach

1. Studenten ondersteunen in de uitdagende klus van een goede scriptie schrijven
  2. Als student de nodige vaardigheden aanleren voor het schrijven van een scriptie
  3. Alles leren over het verdelen van tijd: time management
  4. Jouw hulp kunnen inzetten als zelfstandig scriptiecoach
  5. Een opleiding volgen die je prima kunt combineren met je huidige baan

Scriptiecoach, een beroep met toekomst!

Je weet als geen ander hoe het was om een scriptie te schrijven. Diep zuchten, nachten doorhalen, en als klap op de vuurpijl een writersblock. Klinkt bekend? Kortom, een hele grote uitdaging!

Als scriptiecoach help je studenten om niet onderdoor te gaan aan hun scriptie. Je denkt mee, biedt een luisterend oor en bent een stok achter de deur. Waar nodig breng je structuur aan in de ‘brei’, motiveert en geeft het goede voorbeeld.

Kunnen je eigen academische kwaliteiten ook wel een opfrisser gebruiken? In deze thuisstudie leer je de kunst van data verzamelen, hoe je zonder knipperen een probleemstelling schrijft en een vlekkeloze bronvermelding hanteert. Het resultaat? Een academisch levenswerk waar je helemaal blij van wordt!

scriptie, scriptie schrijven, scriptiehulp, scriptiecoach, thesishulp, thesiscoach, thesis schrijven, schrijfcoach, onderzoeksvraag opstellen, statistiek

• Zelfstandig coach
  • Scriptiecoach in loondienst
  • Studentenbegeleider

• Het schrijven van een scriptie
  • Time management
  • Coaching

• Functiebeschrijving van de scriptiecoach
  • Enkele kernbegrippen rond het voeren van onderzoek
  • Het opstellen van een onderzoeksvraag
  • Grasduinen in de literatuur
  • Methodiek
  • Statistiek
  • Het schrijven van een scriptie
  • Presentatietechnieken
  • Time Management

Karen Van Hoye

Twee jaar geleden rondde docente Karen Van Hoye met succes haar opleiding Bewegingswetenschappen af. Vandaag motiveert Karen mensen om een gezond en sportief leven te leiden als personal coach en helpt ze studenten van NHBO om het beste in zichzelf (en hun klanten) naar boven te halen.

“Mijn studenten zijn enorm gemotiveerd en leergierig”, vertelt ze. “Ze hebben bewust gekozen voor de opleiding, en dat maakt het fijn om hen te begeleiden.” Zowel haar sportieve als haar universitaire achtergrond kwamen goed van pas tijdens het schrijven van de cursussen Personal Coach, Scriptiecoach en Statistiek. Laat jij je binnenkort ook coachen door Karen?

Goed om te weten over deze cursus Scriptiecoach

Heb ik een vooropleiding nodig?
Nee. Deze studie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.
Wat is het niveau van de opleiding?
Bij NHBO volg je een thuisstudie op beroepsniveau. Dit betekent dat je met ons diploma aan de slag mag in loondienst of als zelfstandige in het beroep van jouw keuze. De moeilijkheidsgraad van onze opleidingen is te vergelijken met MBO niveau 4 of MBO+. Let op, je ontvangt geen MBO-diploma.
Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?
Na jouw online inschrijving en betaling ontvang je binnen een week het studiemateriaal, op het door jou opgegeven verzendadres. Je krijgt al in 1 werkdag digitaal toegang tot jouw opleiding. Je pakket volgen? Bovenaan deze website kun je inloggen op jouw studentenprofiel. Gebruik hiervoor dezelfde inloggegevens als bij jouw inschrijving. In het studentenprofiel vind je de track&trace van jouw pakket, én heb je digitaal toegang tot jouw opleiding.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig, behalve internet voor de toegang tot de online leeromgeving.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Scriptiecoach direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Scriptiecoach.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 239.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 258.12 euro in plaats van 239.00 euro. Je bespaart dus 19.12 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Scriptiecoach