Spaans voor Gevorderden

2. Geavanceerde Spaanse grammatica en woordenschat leren
  3. Je Spaanse tongval perfectioneren
  4. Perfect voorbereid zijn voor een langdurig verblijf in een Spaanstalig land
  5. Werken bij een reisbureau of correct kunnen communiceren met Spaanstalige partners of klanten

Gevorderd spreker Spaans , een beroep met toekomst!

Word je ook helemaal blij van meezingen met de tropische tunes van een Spaanstalig nummer? En kun je dit inmiddels al aardig woordelijk verstaan? Dan is het de hoogste tijd voor een upgrade van je woordgebruik! Deze thuisstudie Spaans voor gevorderden gaat je erbij helpen.

Heb je zin om mee te discussiëren over Spaans voetbal La Selección ? Of uitgebreid de beste paella te bespreken? De nationale krant El Pais te lezen? Je gaat je grammatica oppoetsen en oefenen met de Spaanse tongval. Zodra je de taal goed beheerst is dit een open deur naar wereldwijde mogelijkheden. In 20 landen wordt Spaans gesproken, wat jou ongelofelijk grote kansen geeft zowel persoonlijk als in je carrière.

Jij kunt je straks prima verstaanbaar maken en dagdromen over het verbreden van je horizon. Buena suerte!

spaans, spaanse taal, spaans leren spreken, spaans voor gevorderden, spaans gevorderden, gevorderd spaans, spaanse grammatica, spaanse woordenschat, spaanse communicatie, conversatiecursus spaans, spaanse conversatie, gevorderd spreker spaans

• Toepassen in je huidige werk
  • Werken in het toerisme of de horeca
  • Werken in het buitenland

• Uitdrukkingen en zegswijzen
  • Uitvoerige conversaties voeren
  • Specifieke situaties benoemen

• Nieuwe woordenschat en grammatica
  • Uitdrukkingen en zegswijzen
  • Spaanse artikelen en teksten
  • Uitvoerige conversaties voeren
  • Specifieke situaties benoemen
  • Gedetailleerde productinformatie geven
  • Nuttige zakelijke termen

Liesbeth Deraedt

Liesbeth Deraedt is je persoonlijke begeleider tijdens de opleidingen Frans, Nederlands en Spaans. Vijftien jaar geleden is ze afgestudeerd als romaniste aan de universiteit van Leuven. Vrij snel stapte ze in het onderwijs en had ze de smaak te pakken gekregen. Eerst stond ze enkele jaren in het middelbaar onderwijs om dan naar het volwassenen- en het hoger onderwijs over te stappen.

"De tien jaar ervaring in verschillende types onderwijs hebben me in staat gesteld om zelf cursussen te schrijven, met de bedoeling zo resultaatgericht mogelijk te werken", zegt Liesbeth. "De jaren die ik als zelfstandige taaldocente in bedrijven heb gewerkt, hebben hierbij geholpen."

Via een privé-taalschool gaf ze intensieve taalbaden en korte stoomcursussen. De aanpak in bedrijven leerde haar doelgericht en snel te werken. Liesbeth vindt dat studies combineren met werk en je privéleven een zware opdracht is. Ze wil dus liever zo weinig mogelijk tijd verspillen en zich richten op wat je écht moet kunnen en kennen.

Goed om te weten over deze cursus Spaans voor Gevorderden

Welk niveau heb ik na het afronden van deze studie?
Als je de thuisstudie Spaans voor gevorderden hebt afgerond, heb je een niveau A2 van de Spaanse taal.
Heb ik een vooropleiding nodig?
Ja, deze thuisstudie helpt je jouw niveau van de Spaanse taal naar een hoger niveau te tillen. We gaan er dus van uit dat je al kennis hebt van Spaans. Heb je dit nog niet? Dan adviseren we je eerst de thuisstudie Spaans voor beginners te volgen.
Zijn er lessen voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Wanneer kan ik beginnen?
Een thuisstudie volgen bij NHBO thuiscursus is de meest flexibele manier om een waardevol diploma te behalen. Je bent niet gebonden aan vaste startmomenten en begint wanneer het jou het beste uitkomt. Zodra jouw betaling bij ons binnen is, sturen we je studiemateriaal toe en kun jij starten.

Jouw studiepakket bestaat uit een theoriemap. Voor eventuele extra benodigd materiaal kun je contact met ons opnemen.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Spaans voor Gevorderden direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Spaans voor Gevorderden.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Spaans voor Gevorderden