Stukadoor

3. Verschillende professionele stukadoorstechnieken in de vingers krijgen
  4. Voor jezelf beginnen als stukadoor of een baan als stukadoor in loondienst
  5. Op je eigen tempo studeren, waar je maar wilt

Stukadoor, een beroep met toekomst!

Werk jij het liefst de hele dag met je handen? Ooit aan een opleiding tot stukadoor gedacht? Tijdens de opleiding Stukadoor studeer je in je eigen tempo. Je leert o.a. professionele stukadoorstechnieken, plannen lezen en metingen maken, op schaal tekenen, stukadoorwerk, dekvloeren en vloerafwerking, en wanden en plafonds uit gipskartonplaten maken. Ben jij straks stukadoor? Schrijf je dan vandaag nog in!

stukadoor, bouw, bouwsector, stukadoorstechnieken, stukadoorwerk, vloerafwerking, vloeren, wanden, plafonds, stucwerker, stucwerk, pleisterwerker, plakwerker, pleisterwerk, plakwerk

• Stukadoor in loondienst

• Professionele stukadoorstechnieken
  • Vloeren, wanden en plafonds

• Professionele stukadoorstechnieken
  • Plannen lezen en metingen maken
  • Op schaal tekenen
  • Stukadoorwerk
  • Dekvloeren en vloerafwerking
  • Wanden en plafonds uit gipskartonplaten

Stijn Auwers

Stijn Auwers is docent van de opleidingen Stukadoor, Dakdekker en Metselaar. Hij is een gepassioneerd leerkracht in hart en nieren.

Dankzij zijn eigen opleidingen en achtergrond heeft Stijn een enorme bagage: “Ik ben al mijn hele leven leerkracht. Naast het lesgeven aan NHBO geef ik ook wiskunde en wetenschappen aan een middelbare school. Dankzij mijn opleiding als ingenieur ben ik heel breed opgeleid. Ik prijs me daarmee gelukkig, want daardoor kan ik allerlei verschillende cursussen doceren. Ik hou ervan om een beetje een manusje-van-alles te zijn.”

Goed om te weten over deze cursus Stukadoor

Is deze opleiding erkend?
NHBO is in het bezit van het ISO 9001-certificaat. Jaarlijks wordt onze onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditoren. Zij beoordelen of de kwaliteit van de opleidingen, het didactisch materiaal, de studiebegeleiding en de processen binnen de organisatie voldoen aan de Nederlandse standaard. Een ISO-9001 certificering is jouw garantie voor een opleiding van topkwaliteit! NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook onze docenten zijn allemaal ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw en daarom extra voordelig!
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Hoe leer ik de praktijk?
Deze thuisstudie leert je de theorie. Als je nog geen ervaring hebt, raden we je aan om veel te oefenen. Dat kan bijvoorbeeld in je eigen netwerk of door een stage. Stage lopen is niet verplicht. Als je daar wel voor kiest, ben je vrij om deze naar eigen inzicht vorm te geven.

Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je bent vrij om de praktijk zelf in te vullen, je dient dan zelf eventuele materialen en benodigdheden hiervoor te verzorgen.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Stukadoor direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Stukadoor.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 439.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 474.12 euro in plaats van 439.00 euro. Je bespaart dus 35.12 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Stukadoor