Opleiding

OPLEIDING

Talent Recruitment

Wil jij...

 1. Het beste talent kunnen aantrekken voor jouw bedrijf
 2. De juiste vacatures onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep
 3. In staat zijn de juiste voorstellen te kunnen doen, die millennials overstag laten gaan
 4. De geschikte persoon vinden voor die ene baan
 5. Als recruiter je skills uitbreiden

Recruiter, een beroep met toekomst!

Millennials vormen vandaag het grootste deel van de toekomstige werknemers. Mooi, want ze kunnen erg interessant zijn voor jouw bedrijf. Millennials zijn namelijk ambitieus en zetten zich met passie in voor hun werk. Maar hun aandacht trekken, heeft uiteraard wel wat aandachtspunten.

Tijdens deze professionele cursus leer je waar je op moet letten, als je millennials wilt aantrekken. Zo ontdek je via welke kanalen je het beste vacatures kunt verspreiden. Bovendien zijn millennials ondernemend, zelfstandig en niet vies van een uitdaging. Ze willen meebouwen aan het verhaal dat jij vertelt. Zorg er dus voor dat jij de moeite waard bent!

Schrijf je nu in en ga voor een wervelende toekomst van jouw bedrijf. Gegarandeerd succes!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  6 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Talent Recruitment

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda19/08/201919/08/201909u00 - 15u00Maa
Utrecht30/08/201930/08/201909u00 - 15u00Vrij
Groningen14/09/201914/09/201909u00 - 15u00Zat
Eindhoven02/10/201902/10/201909u00 - 15u00Woe
Rotterdam31/10/201931/10/201909u00 - 15u00Don
Amsterdam08/11/201908/11/201909u00 - 15u00Vrij
Arnhem19/11/201919/11/201909u00 - 15u00Din

PROGRAMMA

millenials, recruiting, rekruteerder, vacatures, online, linkedin, facebook, twitter, generatie x, jobs, solliciteren, jobsites, rendement, opleiding, B2B, sollicitatiegesprek

Toekomstmogelijkheden

 • Als recruiter je skills uitbreiden
 • Werken als intercedent bij een uitzendbureau
 • Als corporate recruiter werken voor je eigen organisatie
 • Als HR-medewerker jezelf specialiseren in millennials
 • Als recruitment consultant kandidaten werven voor organisaties
 • Als headhunter gericht op zoek naar de perfecte kandidaat
 • Doorgroeimogelijkheden als hoofd van Human Resource

Vaardigheden

 • Jij weet hoe de millenniumgeneratie denkt over werk en loon
 • Jij krijgt zonder problemen vacatures bij de juiste doelgroep
 • Jij bent in staat juiste voorstellen te doen die elke millennial overstag laat gaan
 • Jij vindt de juiste persoon voor de juiste baan
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Via welke kanalen bereik je millennials?
 • Welke kanalen schakel je waar en wanneer in?
 • Online branding: hoe maak je jezelf vindbaar?
 • Communicatie tijdens het wervingssproces
 • Prioriteiten herkennen en hierop inspelen
 • Vaardigheden nuttig gebruiken en laten ontwikkelen
 • De verwachtingen van een nieuwe generatie; zinvol bijdragen en expert worden
 • Ambitie voeden en omzetten in productiviteit
 • Omgedraaide rollen: de interviewer wordt de geïnterviewde
 • Jouw voordelen en mogelijkheden efficiënt uitspelen
 • Erkenning en feedback geven

millenials, recruiting, rekruteerder, vacatures, online, linkedin, facebook, twitter, generatie x, jobs, solliciteren, jobsites, rendement, opleiding, B2B, sollicitatiegesprek

Onze docenten

Silvia Dragt

"Mijn naam is Silvia Dragt en mijn missie is om via de muziek die ik maak, volwassenen en kinderen weer in verbinding te brengen met wie ze in de essentie zijn."

Silvia is een duizendpoot: niet alleen beheerst ze de kunst van de creatieve therapie, ze is een geboren coach en ze blinkt uit in andere vakgebieden.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Talent Recruitment

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Talent Recruitment bestaat uit 1 lessen. Elke les duurt 6 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Talent Recruitment vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Voor deze opleiding hoef je geen extra materiaal te kopen voor tijdens de lessen. Neem alleen een laptop en/of notitieblok mee voor je aantekeningen. Het lesboek ontvang je tijdens de eerste les.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

millenials, recruiting, rekruteerder, vacatures, online, linkedin, facebook, twitter, generatie x, jobs, solliciteren, jobsites, rendement, opleiding, B2B, sollicitatiegesprek

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 139.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 150.12 euro in plaats van 139.00 euro. Je bespaart dus 11.12 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 90.00 - Bij inschrijving
 2. € 60.12 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT