Opleiding

OPLEIDING

Threading

Wil jij...

 1. Dé epileertechniek uit het Midden-Oosten in de vingers krijgen
 2. Jouw klanten elegante en natuurlijk ogende wenkbrauwen bieden
 3. Een effectievere, snellere en hygiënischere methode van ontharen kunnen aanbieden dan epileren of waxen
 4. Je klanten goed verzorgd de deur uit laten gaan
 5. Werken als specialist in threading, als bijvoorbeeld visagist of kapper

Threading specialist, een beroep met toekomst!

Vergroot je brow knowhow met threading! Alle haartjes, in het hele gezicht, kan je verwijderen door het draaien met een katoenen draadje. Een epileertechniek uit het Midden-Oosten, die nu ook in het Westen steeds populairder wordt.

Bied je klanten elegante en natuurlijk ogende wenkbrauwen. Threading heeft vele voordelen! De haartjes blijven langer weg dan met epileren of waxen én het is sneller en hygiënischer. Met een kantoenen draadje, die je tussen je vingers draait, rol je over de huid en trekt de haartjes er met de wortel uit. Met een gladde huid als resultaat!

Draai met de draad niet alleen wenkbrauwen, maar ook kin, nek en bovenlip glad. De populariteit van threading is niet te stoppen!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  8 lesuren

  255.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Threading

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda14/02/202114/02/202109u00 - 17u00Zon

PROGRAMMA

opleiding threading, cursus threading, workshop threading, opleiding ontharing, cursus gezichtshaar, cursus ontharing gezicht, cursus epileren met draad, epileren met touw, workshop epileren met touw

Toekomstmogelijkheden

 • Specialist in threading, als bijv. visagist of kapper
 • Zelfstandige (freelance) in threading
 • Werken in een Brow Bar, of schoonheidssalon

Vaardigheden

 • De threading technieken professioneel uitvoeren 
 • De wenkbrauwen, kin, nek en bovenlip correct epileren
 • Je klanten goed verzorgd de deur uit laten gaan
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Voorbehandeling van het gezicht
 • De technieken professioneel uitvoeren
 • Wenkbrauwen, kin, nek en bovenlip correct epileren

opleiding threading, cursus threading, workshop threading, opleiding ontharing, cursus gezichtshaar, cursus ontharing gezicht, cursus epileren met draad, epileren met touw, workshop epileren met touw

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Threading

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding aan NHBO wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Meestal duurt een college 4 uur. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Wordt de workshop aangeboden bij mij in de buurt?
Onze opleidingen worden op verschillende locaties ingepland. De actuele planning met de daarbij horende steden, vind je op onze website. Staat jouw stad er niet bij? Stuur ons dan een bericht en we geven je een seintje zodra de opleiding op de locatie van jouw keuze wordt aangeboden.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Wat moet ik meenemen naar de lessen?
Ongeveer twee weken voordat jouw eerste les start, sturen we je nog een herinnering. In deze e-mail staat allerlei praktische informatie, zoals de locatie, het rooster van je lesdagen en eventuele materialen of kleding die je mee moet nemen.
Ik zie geen startdata, wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Moet ik een model meenemen?
Tijdens de praktijklessen oefen je vaak op elkaar, maar ook regelmatig op een model. Je dient zelf voor een model te zorgen. Of en wanneer jij een model nodig hebt, hoor je tijdens de eerste les van je docent.
Welke materialen heb ik nodig?
In de lessen werk je met jouw eigen praktijkmaterialen. Je leert er werken met de materialen van jouw keuze en kunt deze direct inzetten om thuis te oefenen. De praktijkmaterialen zitten niet bij ons lesgeld inbegrepen. Je bent vrij om je pakket te bestellen bij de leverancier van jouw keuze. Kijk ook eens op www.schoonheidshandel.com. Hier worden diverse pakketten van verschillende leveranciers aangeboden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Threading bestaat uit 1 lessen. Elke les duurt 8 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Threading vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Heb je al eigen materiaal? Neem dat mee naar de les. Neem 1 rol draad mee (geen nylon). En een model om op te oefenen. Je ontvangt het lesboek op de cursusdag. Als je dat handig vindt, kan je zelf een laptop en/of notitieblok meenemen.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

opleiding threading, cursus threading, workshop threading, opleiding ontharing, cursus gezichtshaar, cursus ontharing gezicht, cursus epileren met draad, epileren met touw, workshop epileren met touw

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 255.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 275.40 euro in plaats van 255.00 euro. Je bespaart dus 20.4 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 95.40 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT