Turks voor Beginners

1. Jouw talenknobbel verder ontwikkelen met het leren van een nieuwe taal
  2. Thuis op eigen tempo studeren met begeleiding van een vakdocent die Turks als moedertaal heeft
  3. Voor je werk met Turkse relaties kunnen praten
  4. Jezelf verbaal redden in alledaagse situaties in Turkije
  5. Goed voorbereid zijn voor jouw verblijf in Turkije

Taalkundige, een beroep met toekomst!

Ben je helemaal nieuw in het Turks? Wil jij je Turkstalige buren of vrienden kunnen verstaan? Of de volgende keer in Istanbul moeiteloos een baklava bestellen? Deze thuisstudie Turks voor beginners gaat je helpen.

Zie jij jezelf binnenkort al Turks verstaan, lezen, spreken én schrijven? Je gaat de basisbeginselen leren en kunt je daarmee tijdens je volgende trip moeiteloos onder de locals mengen.

Jouw Turkse talenkennis inzetten voor je carrière? Wil je Turkse klanten te woord staan in hun moedertaal of gewoon je CV op laten vallen met Turks erop? Schrijf je in!

• Je nieuwe taalkennis toepassen in je huidige baan
  • Werken in het toerisme of in de horeca

• Je kunt jezelf voorstellen
  • Boodschapjes doen? Doe je in een handomdraai!
  • Heerlijke gerechten bestellen die op de kaart staan
  • Een basispraatje voeren? Jij kan het!

• De achtergrond van de het Turks
  • De klankleer en het alfabet
  • Woordenschat en grammatica
  • Teksten en dialogen
  • Alledaagse situaties in de privésfeer
  • Zich voorstellen
  • Boodschappen doen
  • Bestellen in een restaurant
  • In een winkel naar iets vragen
  • Een kamer reserveren
  • Alledaagse situaties in de bedrijfssfeer
  • Je bedrijf voorstellen
  • Een product of dienst aanbieden
  • Communicatie via de telefoon
  • E-mail en geschreven communicatie
  • Zakelijke ontmoetingen

Goed om te weten over deze cursus Turks voor Beginners

Welk niveau heb ik na het afronden van deze studie?
Als je de thuisstudie Turks voor beginners hebt afgerond, heb je een niveau A1/A2 van de Turkse taal.
Heb ik een vooropleiding nodig?
Nee! Turks voor beginners van NHBO Thuisstudie is voor iedereen toegankelijk, zodat je zonder voorkennis of vooropleiding kunt starten.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.
Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf de taal spreekt. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn. Flexibiliteit staat in jouw studietraject op de eerste plaats: jij bepaalt waar en wanneer je studeert en ook wanneer je het examen aflegt. Dit kan iedere werkdag op onze een van onze kantoren. Examen afleggen kan trouwens tot 5 jaar na inschrijving. Heb je na je eerste jaar langer begeleiding nodig van jouw persoonlijke docent? Ook dat is mogelijk.

Jouw studiepakket bestaat uit een lesboek en audio CD. Ook kun je via een aparate website extra oefeningen maken om jouw voortgang te toetsen.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Turks voor Beginners direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Turks voor Beginners.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Turks voor Beginners