Videomontage en Beeldbewerking

1. De mooiste beelden omzetten naar de tofste montages
  2. Ervoor zorgen dat jouw video's écht opvallen
  3. Meer volgers genereren door toffe video's op jouw Youtube-kanaal
  4. Jouw bedrijf een stuk beter in de kijker zetten met behulp van een goede bedrijfsvideo
  5. Jouw ambitie waarmaken als professioneel videomonteur

Videomonteur, een beroep met toekomst!

Iedereen maakt tegenwoordig filmpjes en vlogs, maar hoe zorg je ervoor dat jouw video´s echt opvallen? Met de thuisstudie Videomontage en Beeldbewerking leer je video´s monteren voor allerlei doeleinden zodat jij steeds op een unieke manier je eigen verhaal vertelt. Of het nu gaat om bedrijfsfilmpjes of vlogs; jij laat iedereen versteld staan met je videokunsten!

Met deze praktijkgerichte thuisstudie ontdek je hoe je met Windows Movie Maker aan de slag gaat om jouw opnames te monteren in de stijl die jij wilt. Knip en plak beelden aan elkaar, bouw de spanning op of voeg handige markeringen toe aan je instructief filmpje. De opties zijn eindeloos!

Interesse? Schrijf je in voor deze studie en kies voor creativiteit!

montage, monteren, videomontage, bewerking, beeldbewerking, films monteren, video bewerken, beelden monteren, opleiding, cursus, thuisstudie, thuisonderwijs, diploma, dummies, ondernemersschool

• Zelfstandig Film- en videomonteur
  • Film- en videomonteur in loondienst

• Diverse soorten films kunnen maken
  • Gefilmd materiaal kunnen bewerken tot goed eindresultaat
  • Als zelfstandige kunnen starten

• De geschiedenis van de film
  • De videocamera
  • Werken met de camera
  • Camera accessoires
  • Filmcategorieën
  • Videoproducties
  • Compositie
  • Verteltechniek
  • Bestandsformaten, resoluties, e.d.
  • Presentatieplatformen
  • Diverse Videomontage
  • De soundtrack
  • Werken met Windows Movie Maker
  • Eindopdracht

Ronald Faber

“Ik ben gestart als bouwkundig tekenaar en later ben ik binnenhuisarchitect geworden”, zo legt onze docent Ronald Faber uit. “Sinds 1999 ben ik mij echt gaan verdiepen in Feng Shui, waarover ik meerdere vakkundige boeken heb geschreven”.

Die kennis en ervaring vind je terug in zijn cursus Feng Shui, waar hij je leert positieve energie op te wekken in de woning. Een andere interesse die Ronald al enkele jaren bezighoudt, vind je terug in zijn praktische cursus ‘Videomontage en Beeldbewerking’, een beginnerscursus voor wie van beeldmateriaal houdt.

Goed om te weten over deze cursus Videomontage en Beeldbewerking

Heb ik eigen materialen nodig?
Ja. Je krijgt van ons de theoriemap. De toegang tot de software WIndows Movie Maker regel je zelf.
Hoe leer ik de praktijk?
Deze thuisstudie leert je de theorie. Als je nog geen ervaring hebt, raden we je aan om veel te oefenen. Dat kan bijvoorbeeld in je eigen netwerk of door een stage. Stage lopen is niet verplicht. Als je daar wel voor kiest, ben je vrij om deze naar eigen inzicht vorm te geven.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee in je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Jouw studiepakket bestaat uit een theoriemap. Voor eventuele extra benodigd materiaal kun je contact met ons opnemen.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Videomontage en Beeldbewerking direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Videomontage en Beeldbewerking.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 259.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 279.72 euro in plaats van 259.00 euro. Je bespaart dus 20.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Videomontage en Beeldbewerking