Opleiding

OPLEIDING

Vlogger

Wil jij...

 1. Jezelf, jouw bedrijf of product online in de schijnwerpers zetten
 2. Leren hoe je een merk maakt van jezelf en je bedrijf
 3. Uitstekend leren monteren voor de tofste vlogvideo's
 4. Weten hoe je een populair blijvend Youtube-kanaal ontwerpt en beheert
 5. Professioneel vlogger worden

Vlogger, een beroep met toekomst!

Je baan is vloggen. Waarom ook niet? Voorbeelden genoeg. Beauty-of foodie vloggers, fashionistas, gamers of durfals. Youtubers staan meer dan ooit in de spotlights!

Wil jij je bedrijf of product net zo in de online schijnwerpers zetten? Ben jij expert in een specifiek onderwerp, maar mis je de technische skills of online knowhow? Schrijf je dan nu in voor deze intensieve dagopleiding Vlogging!

Heb je een webcam, fotocamera of smartphone? Dan kun je in principe gelijk beginnen met vloggen. Maar er komt meer bij kijken dan alleen het aanmaken van een Youtube-kanaal. Tijdens de cursus leer je hoe je jezelf en bedrijf kunt branden en de meeste likes scoort. Je kunt straks betoverend monteren én hanteert met alle gemak de selfiestick!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  8 lesuren

  209.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Vlogger

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Breda01/09/201901/09/201909u00 - 17u00Zon
Rotterdam20/09/201920/09/201909u00 - 17u00Vrij
Amsterdam05/10/201905/10/201909u00 - 17u00Zat
Breda23/10/201923/10/201909u00 - 17u00Woe
Rotterdam09/11/201909/11/201909u00 - 17u00Zat
Amsterdam26/11/201926/11/201909u00 - 17u00Din

PROGRAMMA

vlogger, vlogging, vloggen, video bloggen, video blogger, online, viraal, filmpjes, influencer, dagopleiding, avondopleiding, avondonderwijs, video,

Toekomstmogelijkheden

 • Professioneel vlogger
 • Zelfstandig vlogger
 • Video marketeer
 • Video branding professional
 • Web producer

Vaardigheden

 • Alle ingrediënten voor een populair YouTube-kanaal op je duimpje kennen
 • Professionele en aantrekkelijke vlog video's maken
 • Likes, shares en volgers scoren
 • Jezelf/je bedrijf presenteren en branden
 • Een selfiestick hanteren
 • Basic video editing
 • Je weet de voordelen van alle social media te benutten
 • Viraal gaan
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Hoe start ik met vloggen?
 • Vlot, naturel en zelfverzekerd voor de camera
 • Gebruik van een camera, een smartphone en een selfiestick
 • Opbouw en structuur van een vlog
 • Storytelling en inhoud van een vlog
 • Extra's: gasten, muziek en locatie
 • Video montage software
 • Viraal gaan: views, likes en shares verzamelen op YouTube
 • Vloggen als volwaardige baan

vlogger, vlogging, vloggen, video bloggen, video blogger, online, viraal, filmpjes, influencer, dagopleiding, avondopleiding, avondonderwijs, video,

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Vlogger

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding nog niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De opleiding Vlogger bestaat uit 1 les. De les duurt 8 uur en valt op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Vlogger vind je alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Neem je smartphone, laptop met camera of (als je die hebt) fotocamera mee naar de cursus. Neem voor de zekerheid ook de oplader(s) mee. Als je dat handig vindt, kan je zelf nog iets meenemen om aantekeningen te maken. Jouw docent overhandigt je het lesboek bij het begin van de cursus.

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

vlogger, vlogging, vloggen, video bloggen, video blogger, online, viraal, filmpjes, influencer, dagopleiding, avondopleiding, avondonderwijs, video,

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 209.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 225.72 euro in plaats van 209.00 euro. Je bespaart dus 16.72 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 0031 (0)20 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 45.72 - Startdatum van je opleiding
Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Onze opleidingen

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Klik op jouw gewenste niveau en kies je opleiding. Je zal via onze onderwijsinstelling uitgroeien tot een echte pro!

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT