Opleiding

OPLEIDING

Wenkbrauwextensions

Wil jij...

 1. Slim inspelen op de huidige trend van vollere wenkbrauwen
 2. Over alle kennis en skills beschikken om 3D-technieken toe te passen voor vollere wenkbrauwen
 3. Leren hoe je je klanten extensions op maat geeft
 4. Je klantenbestand verruimen door kennis van deze hippe 3D-techniek
 5. Werknemer worden van een beautysalon met als specialisatie 3D-wenkbrauwextensions

Wenkbrauwstylist, een beroep met toekomst!

Wil jij je klanten op een natuurlijke manier doen stralen met vollere wenkbrauwen? Dan is de cursus 3D Wenkbrauwextensions alles wat je zoekt.

Wenkbrauwextensions zijn hot! Met deze vernuftige 3D-techniek creëer je natuurlijke volle wenkbrauwen die tot wel 3 weken blijven zitten. Je start eerst met de theorie, waarna je zelf aan de slag gaat. Je leert niet alleen wenkbrauwen voller maken, maar ook hoe je ze verlengt en zelfs littekens wegwerkt. Een expert laat zien hoe je aan de slag gaat met de juiste kleur en vorm. Daarnaast leer je alles over de voor- en nabehandeling van deze unieke methode.

Na deze cursus plaats je zelf 3D Wenkbrauwextensions. Een techniek die je heel wat klanten opbrengt!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Voordeligste lesgeld van Nederland

  Certificaat

  Klassikaal

  1 les

  6 lesuren

  201.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Wenkbrauwextensions

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Rotterdam01/09/202001/09/202010u00 - 16u00Din
Amsterdam18/09/202018/09/202010u00 - 16u00Vrij
Breda19/09/202019/09/202010u00 - 16u00Zat
Rotterdam11/10/202011/10/202010u00 - 16u00Zon
Amsterdam14/11/202014/11/202010u00 - 16u00Zat

PROGRAMMA

wenkbrauwen, wenkbrauwextensions, 3D wenkbrauwextensions, workshop

Toekomstmogelijkheden

 • Schoonheidsspecialist (Specialisatie 3D Wenkbrauwextensions)
 • Werknemer beautysalon (Specialisatie 3D Wenkbrauwextensions)
 • Werken in een Brow Bar

Vaardigheden

 • Jij maakt wenkbrauwen van je klanten voller
 • Jij hebt alle kennis en skills om de 3D-technieken toe te passen
 • Jij geeft je klanten extensions op maat
 • Door jouw kennis van deze hippe 3D-techniek, verruim jij je klantenbestand
Proefhoofdstuk

Cursusinhoud

 • Wat zijn wenkbrauwextensions en welke vormen zijn er?
 • Voordelen van wenkbrauwextensions
 • Veiligheid en hygiëne
 • Toepassen 3D-technieken
 • Kiezen van juiste kleur en vorm voor je klant
 • Nabehandeling van de extensions

wenkbrauwen, wenkbrauwextensions, 3D wenkbrauwextensions, workshop

Volg les bij succesvolle zelfstandigen

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt

Altijd een opleidingslocatie in de buurt

Goed om te weten over deze cursus Wenkbrauwextensions

Hoe werkt een klassikale opleiding?
Leuk dat je een klassikale opleiding wilt volgen! De lessen zijn zowel praktijk- als theoriegericht. Voorafgaand aan de colleges bestudeer je thuis alvast de theorie. Omdat wij persoonlijke begeleiding essentieel vinden, worden de colleges in kleine groepen gegeven. Een opleiding volgen bij NHBO is daardoor een echte beleving: je krijgt les van een inspirerende docent, studeert samen met leuke en gemotiveerde mensen, en doet veel nieuwe kennis op.
Is er een minimale of maximale leeftijd?
Iedereen is welkom in onze lessen. We hanteren daarom geen minimale of maximale leeftijd. Bedenk wel dat als je nog leerplichtig bent, onze opleiding niet voldoet aan de eisen van de leerplichtambtenaar.
Ik zie geen startdata. Wanneer beginnen de lessen?
Als er geen startdata zichtbaar zijn op de website, is deze opleiding niet opgenomen in de huidige planning. Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is.
Welke vooropleiding heb ik nodig?
Je kunt met onze lessen meedoen zonder vooropleiding. We beginnen bij de basis, dus ook voorkennis binnen jouw branche is niet nodig. Wanneer je een opleiding voor gevorderden kiest, is het natuurlijk wel handig als je de basiskennis al in huis hebt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Lesdagen

De workshop Wenkbrauwextensions bestaat uit 1 les van 6 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Wenkbrauwextensions vind je de mogelijke lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Om actief deel te nemen aan de les heb je eigen schoonheidsproducten nodig. Via beautyblue.nl bieden verschillende leveranciers kwaliteitsvolle pakketten aan scherpe groothandelsprijzen aan. Al deze voordelige pakketten zijn op maat samengesteld door jouw docent. Kies simpelweg het pakket dat het beste bij jou past! Elk pakket bevat alles wat je tijdens de les nodig hebt. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen te gebruiken in je eigen beautysalon. Het is een prima investering in jouw toekomst!

Praktijkervaring en stage

Wil je nog meer praktijkervaring opdoen? Dat kan via een stage. Zo ontdek je hoe het er in het werkveld aan toegaat, kun je direct je kennis toepassen en leer je mensen kennen uit het vak. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je cv.

Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.

Examen en diploma

Door op de lesdag(en) aanwezig te zijn, ben jij er zeker van dat je een certificaat ontvangt. Wegens de duur van de opleiding sluiten we deze niet af met een examen.

wenkbrauwen, wenkbrauwextensions, 3D wenkbrauwextensions, workshop

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

Lesgeld

Het lesgeld voor de workshop bedraagt slechts 201.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur en jouw certificaat.

Erkende kwaliteit

NHBO is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.

Je kan deze opleiding in termijnen betalen

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 217.08 euro in plaats van 201.00 euro. Je bespaart dus 16.08 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige lesgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling per overschrijving, maar je inschrijving is pas rond wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer 020 423 0770.

Betaalschema

 1. € 180.00 - Bij inschrijving
 2. € 37.08 - Startdatum van je opleiding

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, word je een echte professional in je vakgebied. Je combineert namelijk 8 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les. Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Wimper- en Wenkbrauwexpert bespaar je maar liefst € 152. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Wimper- en Wenkbrauwexpert volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

brows, wenkbrauwen, wimpers, specialist, expert, behandeling, schoonheid, extensions, vorm, schoonheidsspecialiste, beauty, opleiding, cursus, stage, opvullen, waxen, ontharen, henna, one by one, lashes, russian 3D volume, school, styliste, schoonheidssch

Word een echte vakexpert

Creëer een ruime keuze aan carrièremogelijkheden

Profiteer van korting op het lesgeld

Wimper- en Wenkbrauwexpert

brows, wenkbrauwen, wimpers, specialist, expert, behandeling, schoonheid, extensions, vorm, schoonheidsspecialiste, beauty, opleiding, cursus, stage, opvullen, waxen, ontharen, henna, one by one, lashes, russian 3D volume, school, styliste, schoonheidssch

Carrièremogelijkheden

 • Zelfstandig Wimper- en Wenkbrauwstylist
 • Schoonheidsspecialiste (specialisatie wimpers en wenkbrauwen)
 • Visagiste (extra service wimper- en wenkbrauwbehandeling)
 • Medewerker beautysalon (specialisatie wimpers en wenkbrauwen)
 • Medewerker Brow Bar

Info over deze allround opleiding

Til wimpers en wenkbrauwen next level! Ontdek tijdens acht workshops de vele mogelijkheden van brow- en wimperstyling. Je start met wimperextensions en laat ze shinen met 3D-lashes. Je maakt bovendien kennis met de nieuwste trend: Russian Volume. Werk tot in perfectie en krijg tips en tricks voor het zetten van oogverblindende wimperextensions!

Daarnaast speel je in op de groeiende populariteit van wenkbrauwen stylen. Brows are back! Leer ze shapen volgens de gezichtsvorm, make-up toepassingen en het verven van henna-brows. Tot slot leer je een brow-lift effect creëren met wenkbrauwextensions.

Word een professional in brow- en wimperstyling en wie weet start jij binnenkort je eigen Brow Bar!

Programma

Module: Wimperextensions
Module: Wimperextensions 3D
Module: Wimperextensions perfectietraining
Module: Wimperlifting
Module: Wenkbrauwstylist
Module: Wenkbrauw Henna
Module: Wenkbrauw HD Sculpting
Module: Wenkbrauwextensions
Word Wimper- en wenkbrauwstylist

  Diploma

  Klassikaal

  1440.00 euro

Tijn
Groningen

Interessante en praktijkgerichte opleiding. Zeer bruikbaar voor het dagelijkse werk.

Robert
Oisterwijk

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Evi
Haarlem

Goede en correcte opvolging met een duidelijke feedback.

Bianca
Breda

Alles steeds vlekkeloos en zeer correct verlopen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE NU IN CONTACT