Zakelijke Communicatie

3. Professionele brieven leren schrijven
  4. Gegevens, tabellen en statistieken kunnen interpreteren
  5. De opgedane kennis kunnen toepassen in je huidige werk

Communicatiecoach, een beroep met toekomst!

In een zakelijke omgeving is correcte communicatie van groot belang. Zo kom je steeds professioneel en betrouwbaar over bij je klanten. Want zij zullen je altijd beoordelen op de communicatie die je voert. Ook al is je product het beste op de markt.

Wil jij dus alles leren over zakelijke communicatie en hoe je deze efficiënt toepast? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte thuiscursus. Je leert alles over correcte gesprekstechnieken, duidelijke handelscorrespondentie en klachtenbehandeling. Verder verdiep je jezelf in het opstellen van vorderingsbrieven, handige vergadertechnieken en het interpreteren van gegevens en statistieken. Zo ben jij helemaal klaar voor een professionele communicatie.

Investeer in jezelf en schrijf je nu in!

• Trainer communicatie
  • Zakelijk spreker
  • Communicatiecach

• Een zakelijk gesprek structureren
  • Professionele brieven leren schrijven
  • Bestellingen plaatsen en bevestigen
  • Klachten en klachtenbehandeling

• Je toekomstmogelijkheden na deze cursus
  • Professioneel leren telefoneren
  • Efficiënte gesprekstechnieken
  • Correcte handelscorrespondentie
  • Een gesprek voorbereiden
  • Een zakelijk gesprek structureren
  • Professionele brieven leren schrijven
  • Bestellingen plaatsen en bevestigen
  • Klachten en klachtenbehandeling
  • Vorderingsbrieven en prijsaanvragen opstellen
  • Efficiënte vergadertechnieken
  • Een professioneel vergaderverslag opstellen
  • Gegevens, tabellen en statistieken kunnen interpreteren

Astrid Verhulst

“Administratie is mijn ding, ik ben er dagelijks mee bezig”, vertelt docente Astrid Verhulst trots. Intussen werkt Astrid al bijna tien jaar als zelfstandige waar ze haar administratieve kennis en talenten ten dienste van haar klanten stelt. Als zelfstandige kan ze haar werk perfect combineren met haar baan als docent aan NHBO.

Sinds 2008 doceert het administratieve wonder talrijke cursussen; van Zakelijke Communicatie en Secretaresse tot Word en Excel. “Ik heb enorm veel respect voor alle studenten die erin slagen om op eigen houtje een cursus te leren en te slagen voor het examen”, aldus Astrid. Maar uiteraard hebben de studenten dit ook deels te danken aan hun fantastische docent die hen bijstaat met haar kennis en ervaring.

Goed om te weten over deze cursus Zakelijke Communicatie

Hoe doe ik examen voor deze thuisstudie?
Wanneer jij er klaar voor bent om examen af te leggen, ga je naar jouw studentenprofiel om het examen in te plannen. Je kunt elke werkdag examen afleggen om 10 uur of 2 uur, op onze examenlocaties (mits er nog plaats is). Jouw examen bestaat uit verschillende opdrachten die je uitvoert in Word en Excel. Je hebt maar liefst 5 jaar om jouw examen af te leggen. Een (her)examen is in het lesgeld inbegrepen.
Zijn er bijeenkomsten voor deze studie?
Nee, je studeert volledig thuis en hebt contact met je docent via ons online Studentenplatform. Het examen leg je af op één van onze bezoekadressen.

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee in je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Jouw studiepakket bestaat uit een theoriemap. Voor eventuele extra benodigd materiaal kun je contact met ons opnemen.

Wil je jouw kennis uit de opleiding Zakelijke Communicatie direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Zakelijke Communicatie.

NHBO Thuisstudie is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze kortlopende, voordelige en praktijkgerichte opleidingen. NHBO is ISO-, NRTO- en CKRBO-geregistreerd. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 299.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.

Je kan de opleiding in termijnen betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 322.92 euro in plaats van 299.00 euro. Je bespaart dus 23.92 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

Laatste weetjes over Zakelijke Communicatie