Ontdek onze beauty essentials

Les van beauty experts

Start in de schoonheidszorgen

Wie zijn wij?

NHOC staat voor het Nederlands HandelsOpleidingen Centrum. NHOC maakt deel uit van De Ondernemersschool. Wij hebben een uitgebreid aanbod van thuiscursussen, inclusief begeleiding van een docent. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van een expert in het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHOC wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHOC kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

aUsMeetUs

Influencer Dylan Hermans

Dylan Hermans

aUsJoinedIn 2017

Let's get better together!

Influencer Lenka Van Hemelryck

Lenka Van Hemelryck