Een thuisstudie volgen aan de Schoonheidsschool

De thuisstudies aan de Schoonheidsschool volg jij op ieder gewenst moment, maar hoe pak je dat aan? Bekijk hieronder de stappen die je doorloopt als je een opleiding bij ons gaat doen.

Stap 1: kies jouw beauty ervaring

Je bent van plan om je eigen salon aan huis te beginnen of je kennis als beautyprofessional te verrijken. Top, want dan passen deze flexibele beroepsopleidingen perfect bij jou. Op onze website vind je veel thuisstudies die specifiek gericht zijn op schoonheidsbehandelingen, voetverzorging, mode & styling en meer.

Stap 2: ontdek meer

We snappen het als je eerst graag kennismaakt met onze opleidingen in beauty, wellness of styling. Een proefhoofdstuk geeft je een goede indruk van het lesmateriaal. Past het bij je, dan is het tijd om te shinen als beautyprofessional in spe.

Stap 3: make up your mind

Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan is inschrijven een fluitje van een cent. Je ontvangt je cursusboek snel thuis en hebt vrijwel direct al toegang tot je opleiding via eCampus. De eerste stap is nu gezet! Jouw succesvolle carrière komt steeds dichterbij.

Stap 4: stel vragen aan beauty experts

We hebben een glamorous team van beautyprofessionals die jou het vak graag leren. Je krijgt je eigen persoonlijke beauty- of fashion specialist uit het werkveld toegewezen die jou wegwijs gaat maken. Tijdens je hele opleiding heb je genoeg tijd om online je vragen te stellen.

Stap 5: vergroot je praktijkkennis

Je eigen docent reikt je vaak extra vragen, opdrachten of ander materiaal aan. Dat geeft je de mogelijkheid om te oefenen, maar tijdens een stage maak je pas écht indruk met jouw nieuwe (make-up) skills.

​​​​​​​

Stap 6: rond je beauty opleiding af

Je opleiding verzilveren? Dat doe je met een examen. Zo laat je zien dat jij de juiste kennis in huis hebt om echt uit te blinken in de beautysector. Veel werkgevers stellen dat op prijs, maar ook voor je eigen bedrijf is het erg handig.

​​​​​​​

Stap 7: ontvang je golden ticket naar succes

Je diploma is jouw ticket naar financiële onafhankelijkheid en succes. Er gaan enorm veel deuren voor je open. Mogelijk zelfs de deur naar je eigen atelier of schoonheidssalon … Jij bepaalt!

​​​​​​​

Stap 8: volg je passie!

Met een diploma heb je eindelijk de vrijheid om je droomleven te realiseren. Tijd voor een feestje! Bouw een winstgevend beauty- of mode imperium op, blijf jezelf doorlopend ontwikkelen met een All-You-Can-Study-traject en verdiep je in de laatste fashion- of make-up trends. Het is aan jou om je levensstijl blijvend te veranderen.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-