Schoonheidsschool is er voor jou


Begin je eigen schoonheidssalon

Een succesvolle schoonheidssalon aan huis, dagelijks werken met klanten, professionele verzorgingsproducten gebruiken … jij ziet het al helemaal voor je. Met de persoonlijke begeleiding van beauty experts zet jij vandaag nog de eerste stap! In een mum van tijd leer je alles over de nieuwste make-up trends, nagelstyling en professionele gezichtsbehandelingen. Daarnaast ga je aan de slag met het vinden van je eerste klanten en bouw jij je vaardigheden verder uit, zodat je de concurrentie een stap voor bent.

Ontmoet jouw beauty experts

Aan de slag bij een wellnessresort

Werk aan je kennis en expertise door stage te lopen bij een schoonheidssalon, wellnessresort of grote winkelketen. Jouw persoonlijke opleidingsadviseur helpt je graag met het zoeken naar een fijne stageplek. Door meteen in de praktijk aan de slag te gaan, kom je een grote stap dichter bij het leven waar je altijd al van droomde.

vind jouw stageStel je eigen droombaan samen

Jouw eigen leven inrichten op een manier die bij jou past. Dat doe je met onze opleidingen. Combineer je passie voor huidverzorging bijvoorbeeld met voedingsadviezen of stel de mooiste outfits samen op basis van kleurtypen. Alles is mogelijk.

KIES JOUW PAD naar succes

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-