https://player.vimeo.com/video/217836003″

Schoonheidsschool TV

Make-up Artist

Inhoud:

In deze video maak je kennis met onze topdocente Nina Stevens, make up artiest in hart en nieren, deelt met veel passie haar kennis in een van de talrijke opleidingen bij de Schoonheidsschool!

Opleidingen:

Leer hier de Zweedse Massage

Inhoud:

In deze didactische film leer je de Zweedse massage aan. Stap voor stap krijg je les over anatomie en de verschillende massagegrepen!

Opleidingen:

Basis voetreflexologie

Inhoud:

Docente Maggy Van Puyvelde geeft al meer dan tien jaar les voetreflexologie aan de studenten van De Schoonheidsschool / Gezondheidsschool. Hier heb je een kleine inkijk in haar les!

Opleidingen:

Cursus hot stone massage

Inhoud:

De lessen hotstone massage worden gegeven in Antwerpen, Gent en Hasselt. Je oefent in kleine groepjes op elkaar. Op het einde van de opleiding krijg je zelfs een gratis stenenset!

Opleidingen:

Word trendmaker met De Schoonheidsschool

Inhoud:

In deze video maak je kennis met docent Francine Kerckaert, fashion stylist en famous fashion blogger.

Opleidingen:

Fashion fotografie: Strike a pose!

Inhoud:

Tijdens deze praktische opleiding leert een professioneel modefotograaf je hoe je modellen en outfits vastlegt op de gevoelige plaat. Je komt alles te weten over de gebruikte studiomaterialen en opstellingen.

Opleidingen:

Hands Up!

Inhoud:

Een bezoekje aan de nagelstylist is geen overbodige luxe meer. Je nagels blijven sterk en gezond en het oogt ook nog eens mooi. Je komt zo niet alleen professioneel over, het doet je gewoon stralen.

Opleidingen:

Gratis cursus Beauty- en Wellnessmarketing

Inhoud:

Tijdens deze boeiende lessen verklappen topondernemers uit de wereld van beauty en wellness je alle geheimen om je zaak succesvol te maken. Je leert hoe je klanten vindt en winst boekt met een perfect marketingplan. Én deze cursus is perfect om ervaringen te delen. Zo bouw je ook een stevig netwerk uit.

Opleiding:

Gelaatsverzorging

Inhoud:

Wil je graag iemands gelaat professioneel leren behandelen met de juiste producten? Kan je niet wachten om alles te weten over de laatste nieuwe technieken in de schoonheidsverzorging? Dan is deze praktijkgerichte opleiding exact wat jij zoekt.

Opleidingen:

Kindergrime

Inhoud:

Samen met topdocente Jacklyn Suyskens maakten onze studenten enkele fantastische creaties. Tijdens deze leuke dagopleiding oefenen we ofwel op elkaar of op kinderen. Plezier gegarandeerd!

Opleidingen:

Bedrijfsbeheer

Inhoud:

In deze video maak je kennis met Cliff Mostien, al tien jaar docent van de cursus bedrijfsbeheer.

Opleiding:

Life Coach

Inhoud:

Docente Els Liesenborgs vertelt wat je allemaal in de lessen Life Coaching leert en waarom je deze zeker niet mag missen!

Opleidingen:

Hairstyling

Inhoud:

Kijk mee hoe de lessen Hairstyling verlopen en krijg de kriebels om zelf prachtige, elegante of opvallende haarcreaties te maken.

Opleidingen:

Speed-art: Pink Lips!

Inhoud:

Wil jij ook deze glam look kunnen recreëren? Volg mee onze fenomenale lessen Visagie, gegeven door de béste docenten, en toon wat jíj allemaal kan met make-up!

Opleidingen:

Ayurvedische Massage

Inhoud:

Leer mee professioneel een Ayurvedische Massage uitvoeren aan de hand van hands-on technieken die je stap voor stap en met persoonlijke begeleiding aangeleerd worden. Heerlijk ontspannend voor je klanten en voldoening gevend voor jezelf!

Opleidingen:

Ontharing en Waxing

Inhoud:

Op een effectieve, pijnloze en professionele manier ontharen is een kunst. En die word je deskundig aangeleerd in de lessen van De Schoonheidsschool zodat je je klanten een excellente servive kan bieden.

Opleidingen:

Bodypainting

Inhoud:

Events, films en voorstellingen maken geregeld gebruik van make-up artists voor een full body transformatie. Aan de Schoonheidsschool leren we je the big picture zien en je ontwerp op een lichaam overbrengen.

Opleidingen:

Stijlconsulent voor Gevorderden

Inhoud:

Docente Francine Kerckhaert deelt met passie álle tips en tricks van haar beroep als Stijlconsulent met jou! Kom zelf tijdens haar lessen ontdekken welke kleuren en kleding jou het beste staan.

Opleidingen:

Fashion Blogging

Inhoud:

Ben je gepassioneerd door mode en wil jij ook een bekende influencer worden door je stijl met anderen te delen? Start dan met de lessen én met je eigen professionele blog!

Opleidingen:

Speed-Art: Smokey Eye

Inhoud:

Leer stap voor stap zelf een smokey eye creëren in de lessen Visagie aan De Schoonheidsschool! Jouw docent is een professionele Make-up Artist met ervaring én een indrukwekkend portfolio. Je leert dus gegarandeerd van de besten!

Opleidingen:

Energetisch Consulent

Inhoud:

Voel tijdens de lessen de energie door je lichaam stromen, beleef bewust de verschillende zintuigelijke sensaties en voel je achteraf als herboren… Die energie en dat welbehagen geef je na de opleiding voortaan ook door aan je klanten.

Opleidingen:

Kruidenstempelmassage

Inhoud:

Ontdek de warme en helende kracht van kruidenstempels voor een heerlijke en ontspannende massage. De aroma’s zullen inwerken op zowel je klant als jezelf… Hemels!

Opleidingen:

Pedicure

Inhoud:

Een opleiding waar je onmiddellijk praktijkgericht de handen uit de mouwen steekt en aan de slag gaat? Dat is Pedicure bij De Schoonheidsschool! Probeer het zelf!

Opleidingen:

Dag- en Avondmake-up

Inhoud:

Zet jij de eerste stappen in de kleurrijke wereld van make-up, of heb je al vaker geëxperimenteerd maar wil je je skills op punt zetten en je look verfijnen? Dan zijn deze lessen écht iets voor jou!

Opleidingen:

Fashion

Inhoud:

Voor wie maar niet genoeg krijgt van mode en voor wie fashion week best wel een heel jaar kan duren, is er de opleiding Fashion Stylist! Op het lijf geschreven voor elke modefanaat!

Opleidingen:

Speed-Art: Visagie

Inhoud:

Londen! Jaren ’60! Topmodel en Fashion Icoon Twiggy! Jij kan nu tijdens de lessen Visagie haar signature look vlekkeloos recreëren en de show stelen.

Opleidingen:

Hairstyling voor Gevorderden

Inhoud:

Ga veel verder met je kapsels en leef je creatief uit! Volg de opleiding als extraatje voor je kapperszaak,
of gewoon voor jezelf!

Opleidingen:

Share This Article If You Liked It :)