short-course-test

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Toerisme- en Recreatiemanagement

Reisagent, een beroep met toekomst!

Wereldwijd is het toerisme booming business. Ben jij creatief en hou je van reizen en organiseren? Wil je mensen een onvergetelijke reiservaring bezorgen? Dan is deze thuiscursus Toerisme- en Recreatiemanagement jouw ticket naar zonnig succes!

Stoom jezelf in sneltempo klaar om naam te maken in de toeristische sector. Dankzij onze unieke cursus, ontwikkeld door ervaren topdocenten, leer je alles over deze boeiende branche. Deze professionele opleiding voor enthousiaste durvers is speciaal samengesteld om jouw talenten op korte tijd naar een hoger niveau te tillen!

Een reisbureau starten? Werken bij een touroperator? Toeristische events organiseren? Met deze cursus ligt de wereld voor je open!

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

• Jouw mogelijkheden in de toeristische sector
    • De dynamische reisindustrie
    • Het reisgedrag van Belgen
    • Verschillende soorten toerisme en recreatie
    • Hotel, cruises, ... Ontdek alle soorten van verblijven
    • Individuele reizen en groepsreizen organiseren
    • Leuke events en dagtrips plannen
    • Thema´s om een reis of uitstap rond te plannen
    • Hoe verkoop je de ideale reis aan je klanten?
    • Hoe ga je aan de slag in het buitenland?
    reisleider, reisorganisator, reisagent, reisbureau, reiskantoor, toerisme, rondreis, reisbegeleiding, trekpleister, bestemming, boeking, hotel, vliegtuig, dagtrip, groepsles, avondonderwijs

• Jij weet precies hoe het eraan toegaat in de toeristische branche
    • Een dagtrip of een uitgebreide rondreis plannen? Jij laat je leiden door je passie!
    • Bestemmingen, trekpleisters en wensen... Jij kent het reisgedrag van de Belg en stelt voor iedereen een reis op maat samen!
    • Klanten winnen, met een gerust gevoel op reis laten vertrekken, én voldaan laten terugkeren

Carrieremogelijkheden

• Plan reizen voor anderen via populaire deeleconomiesites
    • Boekingsagent bij een reiskantoor
    • Reisorganisator bij een touroperator
    • Medewerker bij een toeristische dienst
    • Zelfstandig Reisagent, reisplanner of reisleider
    Hou me op de hoogte

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Ook alle docenten zijn ingeschreven in dit register. De school voldoet aan de strenge en jaarlijks gecontroleerde kwaliteitseisen van de ISO 9001:2015 norm en is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Zo ben jij verzekerd van een kwaliteitsopleiding.