10 Handige tips om je koffer in te pakken

06/05/2020

Een koffer inpakken kan best tricky zijn. Uuuuren heb je achter je strijkplank gestaan, om ervoor te zorgen dat je ook op vakantie piekfijn voor de dag komt. Je hele garderobe wordt uit de kast gehaald, en het is tijd om een strenge selectie te maken. Wanneer je naar je koffer kijkt, zakt de moed je helaas in de schoenen. Outfits die qua kleur bij elkaar passen? Nope. De juiste mix en match om trendy voor de dag te komen? Nope. Kreuken in dat vers gestreken broekje omdat je het met alle macht nog in je koffer wilde krijgen? Oh jawel.

Wanneer je je onderbroeken nog in je schoenen wil proppen wegens plaatsgebrek, is het echt tijd om de hulp in te roepen van mode-docente Ilse Van der Schraelen. Lees haar tips er op na, en vertrek met een ordelijke koffer waarin alle spullen bij elkaar passen. Stress relief verzekerd!

Tip 1: Zorg dat alles gewassen en gestreken is vooraleer je met inpakken start. Geen stinkende toestanden in je koffer toegelaten! Tip 2: Tijdens een vakantie mag je de fellere kleuren uit je kast dragen. Door de zonnige omgeving, je gebruinde huid en de relaxte sfeer ben je nu ook mooi met de meer heldere kleuren! Pak deze dus zeker mee in. Leg de inhoud van je koffer eerst op je bed en bekijk of er harmonie is in de kleuren. Zo combineert alles gemakkelijk met elkaar. Tip 3: Stem de stuks in je koffer op elkaar af qua stijl. Zo krijg je meer combinatiemogelijkheden. Ga voor enkele basisstuks zoals een jeans, een witte broek, een vest in een neutrale kleur en combineer hierbij modieuze T-shirts en accessoires. Zo kom je met enkele basis stuks al gauw aan verschillende outfits. Tip 4: Wees niet zuinig met accessoires. Door van accessoires te veranderen zie je er telkens helemaal anders uit. Ze nemen bovendien weinig plaats in je koffer in. Kies ook voor een handtas in een lichte kleur als je naar een zonnig oord vertrekt. Tip 5: Jouw meest comfortabele broek is ideaal om te dragen tijdens een lange vlucht. Tip 6: Neem liever verschillende dunne longsleeves of t-shirts mee dan 1 dikke trui. Zo heb je telkens weer een andere combinatie. Tip 7: Kies een beperkt aantal schoenen die overal bij gaan. Zo bespaar je plaats. Zorg voor schoenen voor elke activiteit zodat je geen bergwandeling hoeft te maken met je pumps. Tip 8: Kies voor huidkleurige lingerie. Dit staat leuk bij al je kleding. Tip 9: Sorteer je kleding, lingerie, accessoires,... in groepen. Zo krijg je een ordelijke koffer. Tip 10:Stop waardevolle zaken zoals een camera in je handbagage. Stop enkele onmisbare spullen in je handbagage voor het geval je koffer niet of te laat toekomt.

Iedereen die een mode-opleiding bij ons volgt, heeft ongetwijfeld al kennis gemaakt met Ilse Van der Schraelen. Als mode-expert staat zij aan het roer van talloze opleidingen bij Thuiscursus.nl, zoals Patroonontwerp en Modeontwerper. Zij doceert ook verschillende managementopleidingen, zoals bijvoorbeeld Shopmanager en Accountmanager. Je kan haar eveneens boeken als kleur-, stijl- en imagoconsulent. Door haar commerciële opleiding en beroepservaring liggen deze vakgebieden haar nauw aan het hart. Verkopen en advies geven voor een succesvol professioneel leven is wat haar echt boeit.

Ilse is reeds jaren aan Thuiscursus.nl verbonden, en maakte zo de evolutie van de school mee tot wat ze nu is: een opleidingsinstituut met duizenden gemotiveerde studenten. Wat Ilse opvalt, is dat de studenten van afstandsonderwijs vaak ‘the extra mile’ gaan, en zich voor de volle 100 % inzetten. Ze zijn super gedreven en bereid om extra inspanningen te doen. In combinatie met de moderne communicatiemiddelen van de school, zoals bijvoorbeeld het studentenplatform, is het voor Ilse aangenaam lesgeven. Ilse grijpt elke mogelijkheid om haar studenten intensief te begeleiden. Ze gebruikt ook inventieve manieren om haar studenten nog meer te ondersteunen. Zo worden er bij een aantal van haar cursussen dvd’s meegeleverd. Zo krijgen de cursisten op een snelle manier een aantal technieken onder de knie, net zoals dat bij een groepsles zou zijn. Daarbovenop worden er ook extra oefeningen voorzien, die Ilse bekijkt, corrigeert en bijstuurt. Zo verloopt het studeren op afstand eenvoudig en vlot.

Ilse Van der Schraelen

De belangrijkste drijfveer voor Ilse om les te geven, is om mensen te laten groeien in hun vakgebied. Door je bij te scholen, nemen je kansen op de arbeidsmarkt namelijk aanzienlijk toe. Ilse beschouwt blijven studeren dan ook als een levenslange opdracht. Afstandsonderwijs is hiervoor een aangewezen tool, volgens een formule waarbij studenten zich zelf het meest comfortabel bij voelen. Via persoonlijk advies en een intense begeleiding van Ilse word je stap voor stap begeleid in het leerproces. Zij stimuleert cursisten om zelfstandig te werken, de leerstof te analyseren en ze praktisch toe te passen. En dat is nu exact wat werkgevers zoeken. Het is ook die eigenschap die je nodig hebt om als ondernemer je eigen zaak uit te bouwen. Door te studeren bij Thuiscursus.nl worden deze capaciteiten nog verder aangescherpt. Zo bouw je zonder twijfel aan je toekomst.

Wil jij je graag bijscholen, en ben je op zoek naar een intensieve begeleiding op maat? Dan kan je zeker terecht bij Ilse Van der Schraelen. Zij doceert verschillende cursussen bij Thuiscursus.nl. Een greep uit het aanbod:

Modeopleiding: Patroonontwerper, Patroonontwerper voor gevorderden, Modeontwerper, Kleermaker, Kleding verstellen, Mode-expert

Managementopleidingen: Commercieel medewerker, Accountmanagement, Modeverkoper

Kleur- en Stijlopleidingen: Kleurenconsulent, Stijlconsulent, Imagoconsulent


cpWouldYouCaps

 • Vaardigheden en attitudes van een modeverkoper
 • Een verkoopgesprek voorbereiden en voeren
 • Omgaan met verschillende soorten klanten
 • Bestaande klanten en loyaliteit belonen
 • Promoties opzetten
 • Succes bereiken door lichaamstaal te herkennen
 • Stoffenkennis en kennis over onderhoud
 • Afspelden van retouches
 • Retouches aan verschillende kledingstukken aanbrengen


Modeverkoper, aProfession

De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

cpLiPracticalInfo

 • Diploma
 • courseTypeH
 • 3-6 cpLessonsMultiple
 • 239.00

cContent

 • Je toekomstmogelijkheden in de modeverkoop
 • Vaardigheden en attitudes van een modeverkoper
 • De voorbereiding van het verkoopgesprek
 • De verschillende fasen van een verkoopgesprek
 • Omgaan met verschillende soorten klanten
 • Bestaande klanten en loyaliteit belonen
 • Promoties opzetten
 • Succes bereiken door lichaamstaal te herkennen
 • De gepaste kleding voor een modeverkoper
 • Stoffenkennis en kennis over onderhoud
 • Afspelden van retouches
 • Retouches aan verschillende kledingstukken aanbrengen

blogAvailable


relatedBlogs

5 goede manieren die klanten waarderen

Maak werk van jouw gevoel voor stijlpreviousLabel

Anneleen (Harderwijk): “Ik volg mijn hart en word natuurvoedingsconsulent.”

nextLabel

Naar een 'gezondheidsideaal'!

relatedCourses


Modeverkoper

Volg de cursus Modeverkoper en studeer waar en wanneer je wil.

studyCategories


Mode & Styling

Retail & Detailhandel

Verkooptechnieken

blogTags


ModeverkoperModeVerkoperModezaakKledingwinkelKledingKledingverkoperKleding verkopenMode verkopenVerkoopgesprekkenStylistStylistePersonal shopperKledingadviseurKledingconsulentKledingadvies gevenModeadviseurModeconsulentModeadvies gevenRetouches

mostRead


De 3 belangrijkste verschillen tussen NHOC en MBO

10/01/2019

Beautyopleidingen NHOC: maak van je passie je beroep

13/03/2019

Thuisstudie starten? Stel jezelf deze 5 slimme vragen

02/11/2018

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0