Werkervaring tijdens je studie

Onze beroepsopleidingen zijn specifiek gericht op het bedrijfsleven. Daarom besteden we aandacht aan de combinatie van theorie en opdrachten die je in de praktijk oefent.

Stage lopen is meestal optioneel, maar wel een slimme keuze. Een baan of eigen onderneming betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied en (potentiële) klanten. Tijdens een stage leer je met verschillende situaties omgaan en doe je snel relevante werkervaring op.

Daarnaast is stage lopen een mooie meerwaarde op jouw cv. Werkgevers schatten de waarde van de opleidingen die jij hebt gevolgd aan onze school hoog in. Doe je daar nog een stage bij, dan ben je helemaal klaar voor je toekomstige baan!

Een stageovereenkomst aanvragen

Heb je een stageplek gevonden, dan krijg je van onze opleidingsadviseurs een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagebegeleider in en stuur je daarna terug naar ons. Wij verwerken deze overeenkomst zo snel mogelijk.

Je hebt maximaal 300 uur om stage te lopen. Zorg dat je een stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe stage!

interestsCarouselHeader