Nagelstyling

Vergeet schoenen, een bril of sieraden; je look is pas echt af met mooie verzorgde nagels. Zou jij graag prachtige nailart leren aanbrengen of dé oplossing bieden voor nagelbijters? Jij kunt jouw klanten binnenkort laten stralen dankzij één van onze praktijkgerichte opleidingen die focussen op de kunst van Nagelstyling.

Aan de hand van tips en tricks van échte experts leer je alle kneepjes van het vak om een perfecte styling van de nagels uit te voeren. Alles is mogelijk! Van knalkleuren tot een eenvoudige manicure en van gellak tot gelnagels. Zo kun je in jouw toekomstige carrière niet alleen je creativiteit kwijt, maar ook je passie voor beauty en fashion.

Maak je keuze uit een van onze fantastische thuisopleidingen én groepscursussen en ga binnenkort nog aan de slag als professioneel nagelstylist.

allSubthemesWithinTheme Nagelstyling

beSureOfYourFuture

In je job als nagelstylist reiken kunst en schoonheid elkaar de hand. Aan de hand van tips en tricks van échte experts leer je alle kneepjes van het vak om een perfecte styling van de nagels uit te voeren. Alles is mogelijk! Van knalkleuren tot een eenvoudige manicure en van gellak tot gelnagels. Met je diploma ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagelstylist of gel artist of als werknemer in een nagelstudio. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Foto's zijn belangrijk om je stempel te zetten als nagelstylist. Dankzij Instagram en Facebook is het makkelijker dan ooit om je kunstwerken te delen met de wereld. Onze studio is altijd mee met de laatste nieuwe ontwikkelingen. We vullen ons portfolio regelmatig aan en blijven up-to-date met de laatst trends. Zo houden we onze volgers op sociale media geïnteresseerd. Een actief profiel wordt bovendien sneller gedeeld dan een niet-actief profiel. Regelmatig uploaden is dus de boodschap! - employerSpeaks

Nagelstyling

trendsCapitalized

Nailstyling is helemaal in. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: een opleiding uit dit thema biedt je de ideale eerste stap.Wie werkt als nagelstylist moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends die populair en gewild zijn. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld De French Manicure énorm hot! De populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Deze trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Nagelstyling, hundredPercentOfTheTime

Gelnagellak is nog steeds een erg populaire techniek dankzij de eindeloze mogelijkheden in lengte, vorm en ontwerp. Een meer recente evolutie is de groeiende aandacht voor de conditie van de nagel. Hoe voorkom je dat een nagel fragiel en dun wordt bij het regelmatig aanbrengen van gellak? De nagellak correct verwijderen en de nagels regelmatig laten rusten zijn belangrijke factoren. Daarnaast is een goede voorbereiding essentieel. Voor je gellak aanbrengt, prep je de nagel best met een product dat het oppervlak ontvet, zonder de nagel te dehydrateren.

Nagelstyling is vakwerk. Hoewel het vaak als hobby wordt beoefend, laat je je nagels toch best doen door een professional. Een nagelbehandeling in een schoonheidssalon kan zeker goed zijn, mits de juiste opleidingen en certificaten behaald zijn door de behandelaar. Wil jij nagelstylist worden? Volg dan een goede opleiding in avondonderwijs. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Verzorgde handen en nagels zijn een visitekaartje en vormen een eyecatcher. De consument kan hier uiteraard het nodige zelf aan doen: handcrème smeren, nagelriemolie gebruiken, vijlen, de nagels lakken. Vaak krijg je dan toch niet het gewenste resultaat zoals bij een nagelstylist(e). Het is een erg onderschat en ondergewaardeerd beroep. Het wordt helaas vaak gezien als hobby of leuke bijverdienste. Toch is het (ook!) in dit beroep absoluut noodzakelijk om professioneel bezig te zijn en kennis te hebben van zowel de nagels (anatomie, pathologie) als de producten waarmee wordt gewerkt. Een professionele opleiding is dus zeker aan te raden!

niceToKnowHeader

• Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Nagels groeien sneller bij mannen.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses