Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Met de opleidingen uit het thema Spiritualiteit & Energetische Therapieën leg jij de focus op spirituele groei. Het is je doel om mensen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en om je eigen denkpatronen en overtuigingen onder de loep te nemen.

Dankzij de persoonlijke begeleiding van experts leer jij om de juiste balans te vinden. Voor jezelf en de mensen die je in de toekomst gaat begeleiden. Je gaat werken met verschillende technieken om diepe ontspanning, innerlijke rust, zelfreflectie en heling te stimuleren.

Maak werk van je toekomst. Verover nu jouw plek als toekomstig spiritueel professional!


allSubthemesWithinTheme Spiritualiteit & Energetische Therapieën

Energetische massages

Energetische massages

1 homestudy

Energetische therapieën

Energetische therapieën

2 homestudies

Energetische wetenschappen

Energetische wetenschappen

2 homestudies

Helend aanraken

Helend aanraken

1 homestudy

Yoga

Yoga

1 homestudy


beSureOfYourFuture

Na deze opleidingen is het mogelijk om aan de slag te gaan als zelfstandig spiritueel coach, bijvoorbeeld op het gebied van kristaltherapie of healing. Veel mensen nemen beslissingen op basis van ratio (verstand), terwijl gevoel en intuïtie juist zo belangrijk zijn. Met behulp van advies en oefeningen leer jij anderen om terug naar de kern te gaan.

"Spirituele groei is voor veel mensen belangrijk geworden. Daarom gaan ze vaak op zoek naar een spiritueel coach. Ga je beginnen als professional, dan heb je een stevige basis nodig. Deze basis zorgt ervoor dat je de juiste technieken aanleert en verschillende vormen van therapie beter leert kennen." - employerSpeaks

Spiritualiteit & Energetische Therapieën

trendsCapitalized

Voor de meeste mensen is een goede balans essentieel om lekker in hun vel te zitten. Dat uit zich op verschillende manieren, zoals regelmatig wandelen in de natuur en kiezen voor onbewerkte voeding. De algemene trend is dat mindfulness een grotere plek gaat innemen in het dagelijks leven. Daarnaast staat een holistische kijk op de gezondheid centraal. Dit betekent dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Voeding, slaap, de mate van stress en beweging, maar ook sociale relaties en persoonlijke groei maken daar deel van uit.

Spiritualiteit & Energetische Therapieën, hundredPercentOfTheTime

Spiritualiteit is een breed en populair begrip. Het betekent dat je bezig bent met je eigen geest. Iedereen heeft een spirituele kant. Veel mensen hopen antwoorden op belangrijke vragen te krijgen door met spiritualiteit bezig te zijn. Dat varieert van gesprekken met een coach tot aan yoga en meditatie.

Een jaar geleden betrapte ik mezelf erop dat ik het altijd druk had. Mijn rustmomenten waren schaars. Toen besloot ik het over een compleet andere boeg te gooien. Met de opleiding reiki heb ik zelf meer innerlijke rust gekregen. Ondertussen ben ik begonnen als zelfstandig coach, zodat ik ook anderen help en inspireer. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Ben je graag bezig met mindfulness, dan zijn de opleidingen uit het thema spiritualiteit en energetische therapieën perfect voor jou. Dankzij de hands-on begeleiding van onze experts lukt het jou om anderen gericht te ondersteunen, bijvoorbeeld op het gebied van ontspanning, energie of traumaverwerking.

niceToKnowHeader

  • Dagelijks mediteren zorgt ervoor dat je meer rust vindt in jezelf en dat je geheugen verbetert.
  • Ayurveda is een oude en traditionele geneeswijze uit India.
  • De kern van spiritualiteit is het bewustzijn, oftewel de geest. Iedereen geeft hier op een eigen manier invulling aan.
  • Mindfulness is ontstaan uit het Boeddhisme. De Amerikaan John Kabat-Zinn heeft de hedendaagse mindfulness training geïntroduceerd in het Westen.