Make-up

Make-up

Voor een professionele make-up look geldt: oefening baart kunst. De visagie van een bruid verzorgen of zelfs een BN’er opmaken? Het wordt realiteit met onze opleidingen in make-up!

De professionele opleidingen zijn samengesteld door vakbekwame visagisten en make-up artists. Zo ontdek jij op een praktijkgerichte manier alle technieken voor een prachtige look. Na het behalen van je diploma tover jij elke make-up trend in een handomdraai op ieders gezicht.


allSubthemesWithinTheme Make-up

Beauty essentials

Beauty essentials

1 homestudy

Extravagance

Extravagance

mhcomingsoon

Film and tv

Film and tv

mhcomingsoon

Hair, brows and lashes

Hair, brows and lashes

mhcomingsoon

Highfashion

Highfashion

mhcomingsoon

Modeling

Modeling

mhcomingsoon

Party and glam

Party and glam

mhcomingsoon

Photoshoots

Photoshoots

mhcomingsoon

Portfolio development

Portfolio development

mhcomingsoon

Special effects (FX)

Special effects (FX)

mhcomingsoon

Start to make up

Start to make up

1 homestudy


beSureOfYourFuture

Met onze opleidingen in make-up ligt de wereld aan je voeten. Denk aan een professionele carrière als visagist voor een tv-programma, serie of fotoshoot, het opmaken van bruiden of zelfs muziekartiesten. Als freelancer heb je dus genoeg mogelijkheden. Behaal je diploma en breid je skills uit om een mooi portfolio op te stellen.

"Een goede basis is alles. Ik merk dat studenten van deze school een streepje voor hebben op andere visagisten. Ze beheersen de technieken perfect en kennen hun specialisme door en door. Een stage is erg belangrijk in dit vak. Je leert werken in een professionele omgeving en omgaan met klanten. Een echte meerwaarde op je cv!" - employerSpeaks

Make-up

trendsCapitalized

De wereld van cosmetica verandert. Als (toekomstig) MUA of visagist spot je de meeste make-up trends op social media. Instagram, TikTok, YouTube en Snapchat zijn dus erg belangrijk voor jou. Daarnaast volg je grote make-up specialisten en merken uit binnen- en buitenland. Hier haal je veel inspiratie vandaan voor je eigen looks. Wie weet bepaal jij de trends binnenkort helemaal zelf!

Make-up, hundredPercentOfTheTime

Cosmeticamerken zetten vaker in op natuurlijke ingrediënten (zoals eetbare make-up), afbreekbare producten en duurzame verpakkingen om zo de impact op het milieu te beperken. Daarnaast zien we de ontwikkeling dat make-up voor iedereen is, ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht en huidskleur. Dit staat haaks op het stereotype schoonheidsideaal dat jarenlang als ‘normaal’ werd beschouwd.

"Ik schreef me in voor een basisopleiding, puur uit interesse voor make-up. De docent inspireerde me om al tijdens m’n opleiding als freelancer aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik ook een allround opleiding achter de rug en een stage afgerond. Ze waren daar zo blij met me, dat ik gelijk een grote en betaalde klus kreeg!" - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Onze make-up opleidingen zijn erg in trek bij onze studenten. Dankzij de begeleiding van onze specialisten krijg jij snel alle technieken onder de knie voor de perfecte make-up look.

niceToKnowHeader

  • De allereerste mascara werd meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • Onbewust krijgen we veel make-up binnen, bijvoorbeeld via lippenstift en lipgloss.
  • De houdbaarheidsdatum van make-up varieert van drie maanden tot een jaar na opening.
  • Het idee van make-up komt oorspronkelijk uit Egypte.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0