Gezondheidszorg & Welzijn

Zorgen en verzorgen is jouw grote passie en daar wil jij graag je beroep van maken. Dan past een opleiding uit onze categorie Gezondheidszorg & Welzijn helemaal bij jou. Ontdek tijdens een van onze cursussen alles wat je wil leren over vakgebieden zoals life coaching, gezondheid, psychologie en zoveel meer. Het kan allemaal dankzij onze praktijkgerichte lessen die jou laten proeven van deze gezonde wereld en je klaarstomen voor een professionele carrière waarin je mensen kan helpen.

Kies uit onze waaier aan groepslessen en thuisstudies dé cursus die jou helemaal warm maakt. Schrijf jezelf in en geef je carrière een boost.

allSubthemesWithinTheme Gezondheidszorg & Welzijn

beSureOfYourFuture

Gezondheidszorg is booming business. Of het nu coaching, therapie of voedings-expertise is, de vraag naar kennis in de gezondheidssector stijgt en blijft stijgen. Er is namelijk een wereldwijde trend naar gezonder leven. Jij kan op die trend meesurfen. Schrijf je nu in voor een van deze opleidingen en kies voor werkzekerheid in jouw toekomst.

"Ik probeerde al jaren te stoppen met roken en gezonder te leven. Ik heb alles geprobeerd. Maar de coaching van een student van jullie school, heeft mij er eindelijk doorgeholpen. Het leek plots allemaal zo simpel. Ik kreeg weer moed en perspectief. Ik ben zo blij dat er coaches bestaan en raad iedereen aan er langs te gaan." - employerSpeaks

Opleidingen Gezondheidszorg

trendsCapitalized

We eten vaker plantaardig, lokaal en seizoensgebonden. De aandacht voor het milieu, het klimaat en ons eigen lichaam verandert ons voedselpatroon en zorgt ervoor dat we meer transparantie willen over ons eten. En dat bewuster eten zien we ook in de opkomst van vegetariërs en de groei van de veganistische beweging. Maar is vlees skippen wel gezond? En wat zijn de gevolgen ervan voor onze groei, ons denken en ons energiepeil? Dat en veel meer leer je in deze opleidingen.

Gezondheidszorg & Welzijn, hundredPercentOfTheTime

Tegenwoordig worden we overspoeld van de apps en sites die ons gezonder helpen eten en onze mentale weerbaarheid verhogen. We zien een duidelijke trend naar een meer toegankelijke gezondheidszorg. En toch. Toch is de verwarring bij veel mensen groot. Ze hebben nood aan jouw advies. Jij kan een verschil maken en mensen leiden naar een gezonder leven.

"Ik kook graag. Enorm graag. Zo graag dat ik er een blog over begonnen ben. Maar ik wou die blog ook wetenschappelijk onderbouwen. Ik merk dat veel van mijn lezers daar naar vragen en dat er enorm veel interesse is om te weten wat we eten. Dankzij de allround opleiding voedingstherapie heb ik nu het vertrouwen om mijn kookkunsten en wetenschappelijk onderbouwd advies met de wereld te delen. Daar word ik blij van en ik hoop dat ik er ook heel veel mensen echt mee verder kan helpen." - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De mensen die bij ons afstuderen gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag. En dat loont. Hun opleiding bereidt hen eigenlijk perfect voor op de arbeidsmarkt en geeft ze alle tools om ook vlot en vol zelfvertrouwen wetenschappelijk onderbouwd advies te geven.

niceToKnowHeader

• Appels geven meer energie dan koffie. Dat komt door het hoge gehalte van koolhydraten, vezels, mineralen en vitamine C. Grijp dus beter naar een appel dan naar een koffie wanneer je een dipje hebt!
  • Cholesterol-vrij kan vreemd genoeg slecht zijn voor je cholesterol.
  • Meer dan de helft van de botten in je lichaam bevinden zich in je handen en voeten.
  • Honing, suiker, zout en rauwe rijst worden nooit slecht.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses