Coaching /Ontspanning en relaxatie

Ontspanning en relaxatie

Wil jij leren hoe je tot rust komt? Hoe je totaal relaxed door je week gaat? Dan hebben wij de perfecte cursussen voor jou. Krijg weer grip op je leven en houd de touwtjes in handen.

les van echte vakexperts

professionele cursussen

nuttige diploma's

enthousiaste docenten

alle geheimen van het vak

geen voorkennis vereist

de beste coachingstechnieken

les bij jou in de buurt

voor beginners én experts

mix van theorie en praktijk

allCoursesWithinSubtheme Ontspanning en relaxatie

beSureOfYourFuture

Onze levens worden drukker. En de nood naar ontspanning, mindfulness en bewustzijn groeit mee. Een coach speelt daar een hoofdrol in. Hij of zij laat mensen terug rust vinden in hun leven. Jij kan nu ook die coach zijn. Start vandaag nog je opleiding. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Ik raad ondertussen al mijn werknemers aan om eens langs te gaan bij een mindfulness coach met een diploma van jullie school. De begeleiding en coaching zorgt ervoor dat ik me nu beter kan focussen op wat echt belangrijk is en ook een beter besef heb van wat er in mijn omgeving en met mezelf gebeurt. Omdat ik mezelf beter kan inschatten, schat ik situaties beter in én dat komt ons bedrijf enkel ten goede. - employerSpeaks

Relaxatietechnieken

trendsCapitalized

Hoe ontspan jij? Volledig tot rust komen is een kunst. Een kunst die je kan aanleren. Een kunst waar er veel vraag naar is bovendien. Mindfulness en relaxatie zitten tegenwoordig in iedereens achterhoofd. Als expert leer jij hoe je relaxatietechnieken onder de knie krijgt en toepast. Op die manier kom je tegemoet aan de stijgende vraag naar ontspanning en ontsnapping.

Ontspanning en relaxatie, hundredPercentOfTheTime

Mindfulness en relaxatie zijn beiden hot topics. Dat horen we op de radio, maar dat zien we ook in de app store. De vraag naar ontspanning en ontkoppeling zijn groot. Apps en boeken proberen aan die vraag tegemoet te komen, maar schieten vaak nog te kort. Een coach maakt hier echt wel het verschil. En steeds meer mensen komen tot dat besef. De drempel om naar een coach te stappen is dan ook zo goed als weggevallen. Als coach kom je dus in een markt terecht waar er actief naar jou gezocht wordt. Werkzekerheid, here you come.

Ik geef nu een aantal maanden zelfstandig massages en dit is mijn droomjob. Dankzij mijn diploma avondonderwijs kon ik eigenlijk meteen aan de slag, wat ik dan ook gedaan heb. Soms voelde dat wat onwennig aan, maar voor ik het wist had ik vaste klanten en draaide ik op volle toeren. Ik zou iedereen deze opleiding aanbevelen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De mensen die bij ons afstuderen gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag. Dat kunnen ze makkelijk, omdat ze hier alles leren om hun eigen praktijk op te richten. De opleiding geeft onze studenten bovendien het zelfvertrouwen om meteen anderen goed en correct te begeleiden. Of het nu mindfulness, relaxatie, creatieve therapie of massage is, je krijgt alle tools om meteen aan de slag te gaan.

niceToKnowHeader

  • Stress zorgt ervoor dat je hersencellen sneller afsterven, waardoor je je moeilijker kan concentreren.
  • Volgens onderzoek zijn vrouwen over het algemeen stressbestendiger dan mannen.
  • Een massage verlaagt de hartslag, vermindert de kans op een depressie en verbetert je slaap.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0