Evenwichtig Leven/Work - life balance

Work - life balance

Druk, druk, druk! We hebben allemaal wel eens periodes waarin we niet aan ontspanning toekomen en afspraken, taken en deadlines zich maar blijven opstapelen. Wie gevoelig is aan stress loopt op deze manier gevaar om in een burn-out terecht te komen en vindt niet altijd de kracht om er weer van verlost te geraken. Gelukkig zijn er mental coaches die hen helpen burn-outs te verhelpen en vermijden!

In onze drukke maatschappij is het enorm belangrijk de balans tussen werken en vrije tijd in stand te houden. Met een diploma van onze opleidingen ga jij mensen daarmee helpen. Je komt te weten hoe je een begeleidingstraject op maat van je cliënt opstelt met behulp van verschillende coachingtechnieken en hoe je mentale problemen of overspanning voorkomt. Onze maatschappij wordt steeds sneller en drukker, dus als mental coach zal je zeker genoeg klanten vinden die je hulp nodig hebben.


allCoursesWithinSubtheme Work - life balance

Work-life balance

Aromatherapie

Aromatherapie, leer de werking van kruiden, bloemen en planten kennen

Ondergedompeld worden in de kennis over aromatherapie? Starten als aromatherapeut?

availableVia

Work-life balance

Life Coach

Life Coach, cpProfessionWithFuture

Leer feedback geven en ontvangen, begripvol luisteren, doelen en actieplannen opstellen.

availableVia

Work-life balance

Life Coach voor gevorderden

Life Coach voor gevorderden, cpProfessionWithFuture

Volg de thuisstudie Life Coach voor gevorderden en behaal al in enkele maanden jouw diploma!

availableVia


beSureOfYourFuture

Met een diploma van het subthema Work-life-balance ga je aan de slag als burn-outcoach, happiness coach, life coach, stress coach, masseur of yoga-instructeur, afhankelijk van je specialisatie en voorkeuren. Je kiest zelf je eigen weg naar succes. Je helpt mensen een balans vinden tussen hun werk en hun privéleven. En dat is geld waard. In de opleiding leer je hoe je klanten vindt en van coachen je job maakt.

Een gezonde balans tussen je professionele carrière en je privéleven is absoluut noodzakelijk. Burn-outs en andere stressgerelateeerde klachten komen steeds meer voor. Daarom is er veel vraag naar gespecialiseerde coaches die mensen kunnen begeleiden naar een gezondere work-life balance. - employerSpeaks

Work-life balance

trendsCapitalized

Coaching wordt steeds meer iets voor iedereen, in plaats van een luxe. Mensen vanuit alle kringen hebben door dat ze nood hebben aan professioneel advies om de uitdagingen die ze tegenkomen aan te pakken. De voordelen van coaching blijven niet langer beperkt tot de elite. Het wordt een noodzaak voor iedereen in alle domeinen.

Work - life balance, hundredPercentOfTheTime

Zoals in veel sectoren gaan therapeuten en coaches tegenwoordig ook online te werk. Dankzij videochat is het mogelijk om vanop afstand coachingsessies te geven. Dat spaart veel tijd en moeite uit voor zowel de klanten als de coach/therapeut. Win-win!

Dankzij jullie school ben ik vorig jaar met succes kunnen starten als burn-out coach. Het begon allemaal toen ik van veel vrienden hoorden dat ze met stress te kampen hadden. Ik speelde vaak het luisterende oor en merkte dat ze daar veel aan hadden. Ik besloot een cursus Burn-out Coach en een cursus Life Coach te volgen. Zo ben ik na een jaartje studeren kunnen beginnen als zelfstandige. Ik zou voor geen geld terug naar mijn oude job willen! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Mensen vragen vaak of ze voor onze cursussen Work-Life balance al veel moeten weten over coaching of therapie hebben. Dat is zeker niet vereist voor deze cursussen. Als je graag met mensen bezig bent en veel motivatie hebt, dan is dat al meer dan genoeg. De rest leer je in de cursus wel, van de basis tot de gevorderde details.

niceToKnowHeader

  • Er zijn veel methodes om een goede work-life balance te garanderen; life coaching, burnoutcoaching, yoga, mindfulness, aromatherapie, massages, reflexologie, etc. Verschillende mensen en verschillende klachten vereisen een andere aanpak.
  • Een belangrijk onderdeel van stress verminderen is het vertrouwen opbouwen met de personen die je behandelt. Daarom is het meer dan alleen kennis over de methodes hebben, je moet ook weten hoe je klanten laat ontspannen en een vertrouwensband met hen opbouwt.