Mode & Styling /Kleding ontwerpen

Kleding ontwerpen

Schuilt er een modeontwerper in jou? En wil je graag je eigen klerenmerk lanceren? Dan zijn deze fashion-opleidingen op jouw lijf geschreven. Jouw carrière in de modewereld start vandaag. Schrijf je nu in.


allCoursesWithinSubtheme Kleding ontwerpen

Lingerie Ontwerper, cpProfessionWithFuture

Wil jij leren hoe je de mooiste lingerie ontwerpt en verkoopt? Je diploma behalen?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Modeontwerper, cpProfessionWithFuture

Wil jij de next big thing worden? Jouw eigen ontworpen kledinglijn lanceren?

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

De mode-industrie is een boeiende sector vol jobmogelijkheden. Er wordt verwacht dat het aantal jobs in de modewereld met zo’n 3 procent zal toenemen de volgende tien jaar. Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelfstandig aan de slag en zo je eigen mode-imperium uitbouwen of als consulent starten. Jouw diploma doet je kansen op de arbeidsmarkt exponentieel stijgen. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en elke techniek in de vingers hebt. Neem die springplank naar je toekomst en schrijf je nu in.

In onze klerenwinkel nemen we niet zomaar iedereen aan. We willen onze klanten echt verder helpen en niet iedereen kan dat. Ex-studenten van jullie school wel. Ik neem eigenlijk nog enkel mensen met ervaring of mensen die een opleiding bij jullie gevolgd hebben aan. Het geeft me zekerheid. Het zijn mensen met kennis. Met weet van aanpakken, die meteen klaar zijn om in de praktijk te starten. - employerSpeaks

Opleiding kleding ontwerpen

trendsCapitalized

Fashion is constant aan trends onderhevig. De mode-industrie is een reflectie van wat er in de rest van de wereld en cultuur heerst. Als je in de mode-industrie aan de slag wil of je eigen label wil starten, moet je dus op de hoogte zijn van wat er leeft. Wat haute-couture is en wat street culture inhoudt.

Kleding ontwerpen, hundredPercentOfTheTime

We kopen onze kleren op een volledig nieuwe manier. We passen minder en vinden steeds moeilijker onze weg naar een fysieke winkel. Tegenwoordig ben je als merk best online aanwezig, waar je met influencers en hippe foto’s de uniekheid van jouw merk toont. Online shoppen zorgt er bovendien voor dat we steeds rapper kiezen welke kleren in ons mandje terechtkomen, onze beslissingen worden in een fractie van een seconde genomen.

Ik vond al een aantal jaar niet echt meer mijn goesting in de winkel. Daarom besloot ik het gewoon zelf te maken. De opleiding modeontwerper hielp enorm. Ondertussen verkoop ik via Instagram mijn eigen merk en verdien ik zo een aardig centje. Ik raad de cursus iedereen aan. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Deze opleidingen zijn perfect voor iemand die modebewust is en graag de wereld rondom zich ook als modebewust ziet. Je leert alles om als klerenontwerper in de modesector aan de slag te gaan. De docenten hebben jaren aan ervaring en zijn opgeleid om praktijkgericht hun kennis aan jou over te brengen.

niceToKnowHeader

  • De eerste officiële fashion week werd al in 1943 gehouden in New York City.
  • Staat er een onderhandeling op je agenda? Dan draag je best rood. Volgens onderzoek versterkt dat je positie in de onderhandelingen.
  • In het Frans slaat lingerie op zowel mannen- als vrouwenondergoed.
  • De rok is een van de oudste kledingstukken. Tot halverwege de 17e eeuw droegen zowel mannen als vrouwen het.
  • Vroeger mocht in China niemand geel dragen, behalve de keizer.
  •  
  • Het populairste kledingstuk is een T-shirt. Daarvan worden er jaarlijk ongeveer 2 miljard verkocht.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0