Beauty/Ontharen

Ontharen

Wil je efficiënt, pijnloos en snel leren ontharen? Schrijf je dan in voor een van deze praktijkgerichte opleidingen. Onze docenten zijn stuk voor stuk ervaren schoonheidsspecialisten die je stap voor stap de beste technieken aanleren.


noCoursesWithinSubtheme Ontharen


beSureOfYourFuture

Als beauty specialist is een goede ontharingstechniek onmisbaar. Er is steeds meer vraag naar, dus je zal veel extra klanten aantrekken. Hoe breder je aanbod, hoe ruimer je klantenbestand. Ook waxbars zijn regelmatig op zoek naar nieuw personeel. Een diploma aan onze school is dan je grootste troef en levert je gegarandeerd een succesvolle sollicitatie op. Of begin je misschien liever je eigen zaak? Ook dat kan! Onze docenten helpen je met plezier op weg.

Als ik nieuw personeel zoek in mijn beautysalon let ik op drie dingen. Ten eerste of ze een diploma hebben, want het is belangrijk dat ze de technieken juist kunnen uitvoeren en achterliggende kennis hebben. Ten tweede dat ze een beetje ervaring hebben, hetzij via een stage, hetzij door al even gewerkt te hebben. En ten derde moeten ze goed met klanten kunnen omgaan. Goede social skills zijn echt een grote troef! - employerSpeaks

ontharen

trendsCapitalized

Ontharingstechnieken worden alsmaar populairder, omdat veel mensen geen tijd meer willen spenderen aan terugkerende scheerbeurten. Ook is het risico op ingegroeide haartjes en scheerbultjes minder groot door te waxen. De ontharingstechnieken die je aan onze school leert, zijn helemaal in en geven het zelfvertrouwen van je klanten meteen een boost.

Ontharen, hundredPercentOfTheTime

Er worden meer en meer ontharingstechnieken op de markt gebracht die een langdurig effect hebben. De nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en comfort. En er komen nog regelmatig technieken bij! Het is dus erg belangrijk om je regelmatig bij te scholen, zodat je op de hoogte bent van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Ik werkte al een tijdje als schoonheidsspecialist, maar focuste me vooral op gelaatsbehandelingen. Mijn klanten vroegen regelmatig of ik ook wenkbrauwen kon waxen, dus volgde ik een opleiding aan deze school. De docent gaf echt superhandige tips en we vlogen er vanaf de eerste les meteen in. Met mijn diploma op zak kan ik mijn klanten op hun wenken bedienen en pareltjes maken van hun wenkbrauwen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Wil je je diensten als schoonheidsspecialist uitbreiden met de laatste nieuwe ontharingstechnieken? Of droom je van een eigen waxbar? Dan hebben wij de perfecte opleiding voor jou! Onze docenten leren je stap voor stap hoe je een behandeling correct uitvoert en ze geven je handige tips op jouw maat.

niceToKnowHeader

  • De beste manier om ingegroeide haartjes te voorkomen, is om je huid goed te exfoliëren voordat je scheert of waxt. Je hebt alleen een goede scrub nodig die je huid voorbereid, je poriën opent en dode huidcellen verwijdert.
  • Scheren is de meest gebruikte methode om haartjes te verwijderen. Daarna volgt ontharingscrème, waxen en epileren. Haartjes laten weglaseren staat op de laatste plaats.
  • Een laserbehandeling is de enige permanente vorm van ontharen.