Beauty/Beautymassage

Beautymassage

Tijdens deze opleidingen krijg je verschillende massagetechnieken aangeleerd die je meteen kan toepassen in je schoonheidssalon. Onze docenten laten je van bij de eerste les zelf oefenen, zodat je het vak snel in de vingers krijgt.

ontspannende technieken

relaxerend en verzorgend

voor schoonheidsspecialisten

ook voor beginners

praktijkgerichte lesinhoud

meteen toepasbaar

extra troef op je cv

nieuwe dienst in je aanbod

les van ervaren masseurs

geen voorkennis nodig


noCoursesWithinSubtheme Beautymassage


beSureOfYourFuture

De vraag naar masseurs zit in de lift. Mensen zijn altijd op zoek naar bewezen methodes om te ontstressen en om te ontspannen. En ze grijpen daarvoor steeds minder vaak naar pillen of dokters. Mensen zoeken methodes die beproefd zijn en die bovendien meteen effect hebben. Een massage van een professional is het antwoord op al die vragen. Jouw diploma vergroot bovendien je kansen op die arbeidsmarkt exponentieel. Je toont dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Masseurs die een opleiding in avondonderwijs hebben gevolgd aan jullie school zijn altijd top! Als sector weten we dat veel mensen massages geven zonder daar de juiste opleiding voor gevolgd te hebben. Die mensen doen vaak heel wat schade. Met een opleiding beschik je over de juiste kennis en vaardigheden. Je leert de perfecte technieken om zelfs als zelfstandige te starten. - employerSpeaks

beautymassage

trendsCapitalized

Of massages in de lift zitten? Massage is de grootste wellnessdienst in de meeste Westerse landen. En dat met heel wat marge. Volgens sommige studies zou de industrie zelfs nog met zo’n 20 procent groeien over de volgende tien jaar. Daarmee is het een bloeiende sector die jou heel wat werkzekerheid biedt.

Beautymassage, hundredPercentOfTheTime

Hoewel de basis van vele massagetechnieken al eeuwen teruggaat, is er toch nog heel wat veranderd in de massagesector. Zo zijn massagestoelen doorgedrongen tot het grote publiek en ook massage-olie en -kaarsen zijn bij iedereen bekend. En die oliën worden steeds beter en specifieker. Zo zijn er oliën die speciaal ontworpen zijn om jouw klanten te doen ontspannen, om spieren los te krijgen of om pijn te bestrijden.

Vorig jaar heb ik me bij jullie bijgeschoold in afslankingsmassage. Het was een boeiende cursus en het heeft mijn klantenbestand een echte boost gegeven. Ik merk nu dat veel mensen er echt specifiek naar vragen. Maar andere masseurs bieden het nog niet aan. Je neemt met deze opleidingen dus echt voorsprong op je concurrentie. Doen, zou ik zeggen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Deze opleidingen zijn ideaal voor mensen die meteen in de praktijk aan de slag willen. Je leert in de les nieuwe technieken en probeert die dan ook echt uit. Onze cursussen zijn zo perfect afgestemd op het werkveld. En onze docenten zijn masseurs met pakken ervaring, die perfect weten hoe ze jou alle technieken moeten aanleren.

niceToKnowHeader

  • Onze huid is ons grootste orgaan. Een masseur heeft dus heel wat impact op onze gezondheid.
  • Massage is misschien wel de oudste vorm van medische zorg. Ook in het oude Egypte gaven ze massages om pijn te verzachten en mensen te genezen.
  • Minstens 1 op de 4 mensen beweert massages gebruikt te hebben om pijn te bestrijden.
  • Naast pijn bestrijden zouden massages ook het immuunsysteem een boost geven.