Beauty/Beauty afslanken

Beauty afslanken

Wil jij je klanten gezond helpen afslanken? Maak dan je keuze uit een van deze praktijkgerichte opleidingen en leer het vak van echte experten. Je gaat meteen aan de slag tijdens de lessen, zodat je snel je diploma behaalt en professioneel kan starten.

doeltreffende remedies

voor het ideale gewicht

om gezond af te slanken

les van ervaren vakexperts

praktijkgerichte lesinhoud

extra skill op je cv

de beste technieken

gezond en verantwoord afvallen

meerwaarde in de beautysector

met professionele begeleiding


noCoursesWithinSubtheme Beauty afslanken


beSureOfYourFuture

Wie in de beautysector werkt weet dat een slank lichaam een van de meest gewilde kenmerken is bij vrouwen én mannen. Steeds meer mensen raadplegen daarvoor een professional die hen helpt om een voedingspatroon op te stellen of een behandeling uit te voeren. Start als zelfstandige of solliciteer met succes bij een beauty- of afslankingscentrum. Met je diploma toon je aan dat je over professionele kennis beschikt om meteen te starten!

In mijn beauty- en gezondheidscentrum werk ik regelmatig samen met oud-studenten van jullie school. Ik weet dat ze een stevige basis gehad hebben en dat ze de praktijk al in de vingers hebben. Vorige maand heb ik nog iemand aangenomen die een opleiding afslankingsmassage gevolgd heeft. Een echte aanwinst, want ze weet heel goed waar ze mee bezig is en ze is heel goed met klanten. Die komen dan ook graag terug voor haar behandelingen. - employerSpeaks

beauty afslanken

trendsCapitalized

De laatste jaren duiken heel wat nieuwe soorten diëten op, mede dankzij beroemde aanhangers die de kilo’s eraf zagen vliegen. Denk maar aan de zangeres Adele die onherkenbaar was na haar sirtfood dieet, waarbij de focus ligt op voeding zoals walnoten, bosbessen en donkere chocolade. De populairste manier om gewicht te verliezen is wellicht het intermittent fasting. Daarbij vast je elke dag 16 uur lang; de overige 8 uur houd je een normaal voedingspatroon aan.Verder horen we ook steeds vaker over het paleodieet (enkel natuurlijke producten die niet bewerkt werden), het ketodieet (zo weinig mogelijk koolhydraten of suikers) en het zonedieet (focus op magere eiwitten en natuurlijke koolhydraten).

Beauty afslanken, hundredPercentOfTheTime

Er komen steeds meer tools op de markt om thuis je gewicht onder controle te houden. Je kan bijvoorbeeld je weegschaal aan een app koppelen, zodat je de evolutie van je gewicht en vetpercentage in de gaten kan houden.

Ik heb zelf altijd wat moeite gehad om mijn gewicht onder controle te krijgen. Geen enkel dieet hield ik vol, want niks leek te werken. Drie jaar geleden besliste ik om een cursus afslankingsconsulent te volgen, zodat ik zelf de touwtjes in handen kon nemen. Ik begrijp nu veel beter wat mijn probleem was en ik verloor sindsdien 19 kilo. Nu ik op mijn streefgewicht zit, heb ik beslist om mijn kennis te delen met andere mensen met hetzelfde probleem. Ik heb nu zo’n 15 mensen onder mijn vleugels genomen om hen naar een gezonder gewicht en meer zelfzekerheid te coachen. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

We merken hier heel goed dat er steeds meer vraag is naar een goede afslankingsconsulent of een beauty expert die een weight loss treatment kan geven. Het aantal inschrijvingen boomt. Onze docenten leren je de kneepjes van het vak op een heel praktijkgerichte manier: je gaat meteen aan de slag en je leert door zelf te doen. Zo behaal je in no-time je diploma!

niceToKnowHeader

  • Bij een jojo-effect krijg je je gewicht niet onder controle. Na je dieet kom je de verloren kilo’s al vlug weer bij. Dat kan je vermijden door na je dieet een gezond en evenwichtig voedingspatroon aan te houden.
  • Wie dacht dat afvallen alleen maar hard werken en afzien is heeft het mis. Genoeg slaap en af en toe een massage, geven je metabolisme een boost, waardoor je sneller afvalt.
  • Lekkere snacks die toch gezond zijn? Ze bestaan! Denk maar aan olijven, ongezouten nootjes, popcorn zonder suiker of zout, edamameboontjes en nog zoveel ander lekkers!