Voetverzorging/Voetmassage

Voetmassage

Als professioneel voetmasseur laat jij jouw klanten op wolkjes lopen. Dankzij onze opleidingen leer je alle technieken die je nodig hebt om jezelf om te scholen tot een expert in je vakgebied. Zo voer je in een handomdraai de meest verfrissende behandelingen voor ieders voeten uit.

les in jouw buurt

nu ook als online cursus

praktijkgerichte lessen

een waardevol diploma

studeren waar je zelf wil

les van echte professionals

expertise in massagelessen

tal van erkende opleidingen

oefeningen tijdens de les

nieuwe online leeromgeving


noCoursesWithinSubtheme Voetmassage


beSureOfYourFuture

Als professioneel voetmasseur laat jij jouw klanten op wolkjes lopen. Dankzij onze opleidingen leer je alle technieken die je nodig hebt om jezelf om te scholen tot een expert in je vakgebied. Zo voer je in een handomdraai de meest verfrissende behandelingen voor ieders voeten uit. Met een diploma van onze school toon je je klanten of je toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Je kan aan de slag als zelfstandige masseur en slaagt er ook in al heel wat klanten met jouw kennis te overtuigen.

Doordat onze voeten veel te verduren krijgen is massage bijzonder belangrijk. Maar liefst 20% van de Belgen krijgen jaarlijks te maken met voetklachten, waarbij vrouwen vier keer zoveel last hebben van voetproblemen dan mannen. Er zit wel degelijk een toekomst in de sector! - employerSpeaks

Leer voetmassages geven

trendsCapitalized

De vraag naar echte masseurs is groot. En voetmasseurs zeker. We beseffen dat onze voeten de rest van ons leven, onze pijntjes en onze successen allemaal dragen. En dus vinden zowel mannen als vrouwen steeds vaker hun weg naar wellness en massage.

Voetmassage, hundredPercentOfTheTime

Voetverzorging is hot! In het vakgebied vinden constant nieuwe ontwikkelingen plaats. Elk jaar opnieuw zijn er heel wat trends en marktontwikkelingen relevant voor bedrijven, merken en professionals in de schoonheidsbranche. Hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen? Je moet ervoor zorgen dat je helemaal mee bent met deze trends om 100% succesvol te zijn! Duurzaamheid wordt tegenwoordig de norm. Consumenten worden steeds bewuster en kritischer. In de salon is er daardoor een groeiende vraag naar biologische skincare en voetverzorging.

Ongeacht hoe goed iemand de voeten verzorgt, na een behandeling zien ze er altijd mooier uit. Klanten lopen blijer en zelfverzekerder de deur uit. Dat geeft veel voldoening en dat vind ik ook zo fijn aan mijn beroep. Ik houd van zichtbare resultaten en dat is bij de voeten zeker het geval. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Als je aan de slag wilt gaan als masseur, dan is het belangrijk om een professionele basis te hebben. En voetmassages zijn de basis van alles. Een gespecialiseerde masseur staat in voor de preventie en verzorging van allerlei kwaaltjes. Onze voeten dragen ons lichaam, volg daarom een opleiding om er maximaal aandacht aan te besteden!

niceToKnowHeader

  • Wist je dat de voet bestaat uit 26 botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen?
  • Wist je dat we gemiddeld per dag 8.000 tot 10.000 stappen zetten? In een mensenleven is dit gemiddeld 185.000 kilometer. Dit is meer dan vier keer de wereld rond.
  • Ongeveer 60% van de bevolking heeft te maken (gehad) met voetklachten.
  • Veel mensen hebben staand een verschillende stand van de voeten.