Beauty

Beauty

Aan de slag met natuurlijke cosmetica, manicure, voetbehandelingen of gezichtspeelings: is schoonheid jouw passie, dan kies je een opleiding uit het thema Beauty.

Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen leer je alle technieken die van jou een expert in gezichts- en voetverzorging of make-up maken. Jij zorgt ervoor dat klanten met zelfvertrouwen de salon verlaten.

Kies nu jouw favoriete opleiding op het gebied van beauty en laat anderen van top tot teen stralen!


allSubthemesWithinTheme Beauty

Anti aging

Anti aging

mhcomingsoon

Beauty afslanken

Beauty afslanken

mhcomingsoon

Beauty make-up

Beauty make-up

mhcomingsoon

Beautymassage

Beautymassage

mhcomingsoon

Facial lifting

Facial lifting

mhcomingsoon

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

mhcomingsoon

Huidverzorging

Huidverzorging

mhcomingsoon

Lasertechnieken

Lasertechnieken

mhcomingsoon

Manicure

Manicure

mhcomingsoon

Medisch

Medisch

mhcomingsoon

Nagelverzorging

Nagelverzorging

mhcomingsoon

Ontharen

Ontharen

mhcomingsoon

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist

mhcomingsoon

Spabehandelingen

Spabehandelingen

mhcomingsoon

Voetverzorging

Voetverzorging

1 homestudy


beSureOfYourFuture

Als je iemand bent die graag natuurlijke schoonheid accentueert, dan ben je in deze sector zeker aan het goede adres. Met een opleiding uit het thema Beauty beschik je snel over alle skills die je naar je droombaan leiden. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als medewerker in een schoonheidssalon of wellnesscentrum, als zelfstandig schoonheidsspecialist of visagist.

Een goede basis is alles. Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere beauty professionals. Ze beheersen de technieken en kennen hun vak door en door. Ik raad het zeker aan om tijdens je opleiding stage te lopen. Zo leer je als student werken in een professionele omgeving en omgaan met klanten of modellen. Een echte meerwaarde op je cv! - employerSpeaks

Beauty

trendsCapitalized

In de wereld van Beauty zijn er heel wat trends die deze sector beïnvloeden. De nadruk ligt op een gezonde en mooie huid, ongeacht leeftijd en gender. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Als (toekomstig) professional is het belangrijk dat je inspeelt op trends. Klanten zijn op zoek naar behandelingen op maat en zien het als een momentje voor zichzelf. Aan jou de taak om ze de beste ervaring ooit te bieden!

Beauty, hundredPercentOfTheTime

Ontwikkelingen in de schoonheidsbranche volgen elkaar in een snel tempo op. Beauty en technologie raken bijvoorbeeld steeds meer met elkaar verweven door middel van augmented reality. Het is belangrijk om naar cursussen, beurzen en trainingen te gaan, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik schreef me in voor een basisopleiding, puur uit interesse voor make-up. De docent nam mij mee door de werkzaamheden van een make-up artist. Dat vond ik zo leuk! Ik besloot mezelf meteen in te schrijven voor een allround. In de avonduren ging ik aan de slag met mijn portfolio. Dankzij het deskundige advies van de docent heb ik nu mijn eerste grote opdracht te pakken! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Onze beauty opleidingen zijn zeer geschikt als je nog nieuw bent in deze sector of als je je bestaande schoonheidssalon gaat uitbreiden. We hebben namelijk een compleet en up-to-date cursusaanbod, waardoor er genoeg te ontdekken valt voor zowel beginners als gevorderden.

niceToKnowHeader

  • Je huid bestaat voor ongeveer 70% uit water. Genoeg water drinken is dus belangrijk om de huid gezond en stralend te houden.
  • Een satijnen kussensloop, oftewel 'beauty pillow' is goed voor je huid en haar. Het maakt je huid rustiger, maar zorgt er ook voor dat je haar goed in model blijft.
  • Ongeveer 90% van huidveroudering heeft externe oorzaken, zoals de zon, roken en luchtvervuiling.
  • Snelle koolhydraten (bijvoorbeeld wit brood) zorgen ervoor dat collageen eerder wordt afgebroken. Het resultaat? Een slappe huid.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-