Beauty

Aan de slag met natuurlijke cosmetica, manicure, voetbehandelingen of gezichtspeelings: is schoonheid jouw passie, dan kies je een opleiding uit het thema Beauty.

Dankzij onze praktijkgerichte opleidingen leer je alle technieken die van jou een expert in gezichts- en voetverzorging of make-up maken. Jij zorgt ervoor dat klanten met zelfvertrouwen de salon verlaten.

Kies nu jouw favoriete opleiding op het gebied van beauty en laat anderen van top tot teen stralen!

allSubthemesWithinTheme Beauty

beSureOfYourFuture

Als je iemand bent die graag natuurlijke schoonheid accentueert, ben je in deze sector zeker aan het goede adres! Met een opleiding uit het thema Schoonheidszorgen beschik je voor je het weet over alle skills om je droombaan waar te maken. Jij wordt de geknipte persoon om aan de slag te gaan als medewerker in een schoonheidssalon of een gezondheidscentrum of als zelfstandig deskundige!

Een goede basis is alles. Ik merk dat studenten van deze school echt wel een streepje voor hebben op andere beauty professionals. Ze beheersen de technieken en kennen hun vak door en door. Ik raad het zeker aan om tijdens je opleiding stage te lopen. Zo leer je als student werken in een professionele omgeving en omgaan met klanten of modellen. Een echte meerwaarde op je cv! - employerSpeaks

Beauty

trendsCapitalized

In de wereld van beauty & care zijn er heel wat trends die de sector beïnvloeden. Wellness blijft het belangrijkste onderliggende thema voor de trends die op gang komen in schoonheid en zelfzorg. Consumenten integreren wellness in bijna elk onderdeel van hun persoonlijke verzorgingsprogramma. Aangezien consumenten prioriteit geven aan een proactieve benadering van schoonheid op de langere termijn, gaan consumenten ook steeds meer op zoek naar natuurlijke producten. Daarnaast wordt er steeds meer ingezet op personalisatie. Nu de toekomst van schoonheid ook meer en meer technisch evolueert, ziet de sector kansen in werken met wearables en apps die statistieken bijhouden zoals fitness, voeding en slaap, om zo een persoonlijker aanbod te bieden.

Beauty, hundredPercentOfTheTime

Ontwikkelingen in de schoonheidsbranche volgen elkaar in een snel tempo op. Beautymerken met een focus op duurzame cosmetica schieten als paddenstoelen uit de grond. Het is dus belangrijk om jezelf op te hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld door middel van cursussen, beurzen en trainingen.

Ik schreef me in voor een basisopleiding, puur uit interesse voor make-up. De docent en de motivatie van mijn medestudenten deden me meteen dromen van een carrière als make-up artist. Het duurde niet lang voordat ik me inschreef voor de allround opleiding en werk maakte van mijn portfolio. Dankzij het uitstekende advies van de docenten heb ik nu mijn eerste grote opdracht te pakken! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Wil je als bestaand schoonheidssalon je aanbod van behandelingen vergroten met de laatste nieuwe technieken? Of droom je van een carrière in de schoonheidszorgen? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres! We investeren zeer veel tijd en moeite in een compleet up-to-date cursusaanbod. Bij ons kan je terecht voor zowel de klassieke schoonheidsopleidingen als de meer gevorderde!

niceToKnowHeader

• Gezichtsmaskers zijn eigenlijk een essentieel onderdeel van onze beautyroutine. Het helpt onze huid tegen onzuiverheden en zorgt ervoor dat de huid weer straalt!
  • Wist je dat je moet investeren in een zijden kussensloop? Die ‘kreukt’ je huid niet zo fel als een katoenen exemplaar en het voorkomt rimpels.
  • Steek het niet op je slechte genen, want 90% van je huidveroudering heeft externe oorzaken zoals de zon, roken en vervuiling.
  • Wist je dat voeding zoals wit brood, pasta en aardappelen sneller in suiker omgezet worden in de bloedstroom? Dat maakt collageen en elastine minder elastisch, waardoor je huid gaat zakken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses