Nagelstyling

Nagelstyling

Vergeet schoenen of sieraden: je look is pas écht af met mooie en verzorgde nagels. Met een opleiding in Nagelstyling zorg jij voor nagels die echt uitblinken!

Met behulp van onze specialisten leer jij precies hoe je een nagel verzorgt en verschillende soorten lak aanbrengt, zoals gellak. Daarna is het een kwestie van experimenteren. Ga je voor state-of-the-art nagels of een simpele manicure? Jouw creativiteit en de wensen van de klant zijn allesbepalend.

Maak je keuze uit onze praktische cursussen en ga snel aan de slag als professioneel nagelstylist.


allSubthemesWithinTheme Nagelstyling

Acryl

Acryl

mhcomingsoon

Advanced nails

Advanced nails

1 homestudy

Gellak

Gellak

mhcomingsoon

Gelnagels

Gelnagels

1 homestudy

Manicure

Manicure

1 homestudy

Nail art

Nail art

mhcomingsoon

Pedicure

Pedicure

1 homestudy

Polygel

Polygel

mhcomingsoon


beSureOfYourFuture

Als gediplomeerd nagelstylist kies je zelf jouw richting. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagelstylist of als werknemer in een nagelstudio. Met een diploma toon je aan dat jij over diepgaande kennis beschikt en klaar bent om als professional te beginnen.

"Een nagel zetten of verzorgen is moeilijker dan het lijkt. Daarom vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij ons gediplomeerd is. Wij hebben hele goede ervaringen met de opleidingen die deze school aanbiedt." - employerSpeaks

Nagelstyling

trendsCapitalized

Er zijn veel trends op het gebied van nagelstyling, bijvoorbeeld felle kleuren, motiefjes of juist nude tinten. Daarnaast zijn er verschillende manieren om nagels te verlengen. Als nagelstylist is het belangrijk dat je op de hoogte bent van nieuwe trends en ontwikkelingen. De opleidingen uit dit thema zijn hiervoor een ideale eerste stap.

Nagelstyling, hundredPercentOfTheTime

Er komen steeds meer tools op de markt om gezonde en prachtige nagels te creëren. Daarnaast is er veel variatie op het gebied van kleur, vorm en type nagel. Gezonde nagels blijven altijd het uitgangspunt wanneer je als nagelstylist gaat werken.

Klanten zeggen wel eens dat ze geprobeerd hebben om gellak aan te brengen en ook weer te verwijderen. Voor een langdurig en professioneel resultaat adviseer ik ze om altijd naar mij toe te komen. Dat is ook beter voor de nagels zelf. Nagelstyling is wat mij betreft precisiewerk. Ik ben ook van mening dat een diploma belangrijk is. Los van de behandeling zelf, moet je namelijk weten welke producten geschikt zijn. Ik raad het iedereen aan om de opleidingen aan deze school te volgen. Dan weet je zeker dat je met een koffer vol kennis de deur uitgaat! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Verzorgde handen en nagels zijn een echte eyecatcher. Daarom zien we dat professionele nagelstylisten steeds meer in opkomst zijn. Met een diploma in nagelstyling maak jij het verschil!

niceToKnowHeader

  • De langste nagels ooit waren van een man. Zijn langste nagel was bijna twee meter lang.
  • Voor een operatie wordt vaak gevraagd om nagellak eraf te halen. De natuurlijke kleur van de nagels laat namelijk zien of er voldoende zuurstof in het bloed zit.
  • Vingernagels groeien harder dan teennagels, zelfs vier keer zo snel.
  • In nagels zit keratine. Dit eiwit is ook een belangrijk onderdeel van het haar.