Nagelstyling

Nagelstyling

Vergeet schoenen of sieraden: je look is pas écht af met mooie en verzorgde nagels. Met een opleiding in Nagelstyling zorg jij voor nagels die echt uitblinken!

Met behulp van onze specialisten leer jij precies hoe je een nagel verzorgt en verschillende soorten lak aanbrengt, zoals gellak. Daarna is het een kwestie van experimenteren. Ga je voor state-of-the-art nagels of een simpele manicure? Jouw creativiteit en de wensen van de klant zijn allesbepalend.

Maak je keuze uit onze praktische cursussen en ga snel aan de slag als professioneel nagelstylist.


allSubthemesWithinTheme Nagelstyling


beSureOfYourFuture

Als nagelstylist reiken kunst en schoonheid elkaar de hand. Aan de hand van tips en tricks van échte experts leer je alle kneepjes van het vak om een perfecte styling van de nagels uit te voeren. Met je diploma ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagelstylist of gel artist of als werknemer in een nagelstudio. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

"Een nagel zetten of verzorgen is moeilijker dan het lijkt. Daarom vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij ons gediplomeerd is. Wij hebben hele goede ervaringen met de opleidingen die deze school aanbiedt." - employerSpeaks

Nagelstyling

trendsCapitalized

Nailstyling is helemaal in. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: een opleiding uit dit thema biedt je de ideale eerste stap.Wie werkt als nagelstylist moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends die populair en gewild zijn. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld De French Manicure énorm hot! De populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Deze trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Nagelstyling, hundredPercentOfTheTime

Er komen steeds meer tools op de markt om gezonde en prachtige nagels te creëren. Daarnaast is er veel variatie op het gebied van kleur, vorm en type nagel. Gezonde nagels blijven altijd het uitgangspunt wanneer je als nagelstylist gaat werken.

Nagelstyling is vakwerk. Hoewel het vaak als hobby wordt beoefend, laat je je nagels toch best doen door een professional. Een nagelbehandeling in een schoonheidssalon kan zeker goed zijn, mits de juiste opleidingen en certificaten behaald zijn door de behandelaar. Wil jij nagelstylist worden? Volg dan een goede opleiding in avondonderwijs. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Verzorgde handen en nagels zijn een visitekaartje en vormen een eyecatcher. De consument kan hier uiteraard het nodige zelf aan doen: handcrème smeren, nagelriemolie gebruiken, vijlen, de nagels lakken. Vaak krijg je dan toch niet het gewenste resultaat zoals bij een nagelstylist(e). Het is een erg onderschat en ondergewaardeerd beroep. Het wordt helaas vaak gezien als hobby of leuke bijverdienste. Toch is het (ook!) in dit beroep absoluut noodzakelijk om professioneel bezig te zijn en kennis te hebben van zowel de nagels (anatomie, pathologie) als de producten waarmee wordt gewerkt. Een professionele opleiding is dus zeker aan te raden!

niceToKnowHeader

  • Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Nagels groeien sneller bij mannen.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0