Hairstyling

Hairstyling

Als je haar maar goed zit! Met een opleiding in Hairstyling is dat gelukkig altijd het geval. Word jij blij van wassen, knippen, scheren en stylen, dan zijn onze kappersopleidingen geknipt voor jou.

Onze cursussen zijn samengesteld door vakspecialisten. Daardoor weet jij straks alles over de nieuwste knip- en stijltechnieken. Zo creëer je in een handomdraai het perfecte kapsel of een verzorgde baard.

Maak je keuze uit onze beroepsopleidingen en schrijf je in!


allSubthemesWithinTheme Hairstyling

Kleuren

Kleuren

mhcomingsoon

Knippen & scheren

Knippen & scheren

mhcomingsoon

Professional

Professional

mhcomingsoon

Stylen

Stylen

mhcomingsoon


beSureOfYourFuture

Kappers en barbiers hebben genoeg werkzekerheid. De meeste studenten die hun opleiding afronden, gaan bovendien zelfstandig aan de slag. Zo bouwen ze op hun eigen tempo een klantenbestand op. Vrienden en familie staan daar dan vaak bovenaan de lijst, maar uit het werkveld horen we dat die lijst zich snel uitbreidt. Voor je het weet heb je een eigen kapsalon die wemelt van de klanten!

"Samen met twee vrienden volgde ik een opleiding aan deze school. Inmiddels hebben we een eigen barbershop in Rotterdam. We zijn heel dankbaar voor deze kans! De barbershop draait nu zo goed dat we zelfs op zoek zijn naar een vierde collega." - employerSpeaks

Hairstyling

trendsCapitalized

Haartrends en mode veranderen ieder seizoen. Ze zijn onderhevig aan tal van factoren: televisie en film hebben bijvoorbeeld een gigantische invloed op haardracht. Als haarexpert merk je dat veel van die trends terugkomen, of het nu over haar, baarden of zelfs wenkbrauwen gaat. De ene zomer willen we alles kort, de andere willen we alles gekleurd. In deze opleidingen krijg jij alle technieken onder de knie zodat je altijd meegaat met de laatste ontwikkelingen.

Hairstyling, hundredPercentOfTheTime

Haarstijlen komen en gaan, maar een aantal ontwikkelingen blijven altijd bestaan. Haarproducten zijn bijvoorbeeld natuurlijker en milieuvriendelijker dan ooit. Ze zijn zacht voor allerlei soorten haartypes, beperken het risico op allergische reacties en bevatten ingrediënten die verantwoord worden geteeld. Veilig voor mens, dier en milieu!

Vroeger knipte ik regelmatig het haar van mijn moeder en zussen. Die passie voor haar zat er dus al vroeg in. Inmiddels ben al twee jaar dameskapper en heb ik zelfs een eigen kapperszaak. Zelf werk ik daar drie dagen in de week. Ik raad het iedereen aan om een thuisopleiding te volgen! Het is lekker flexibel en je gaat daarna snel aan de slag. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

"Bij een kappersopleiding is het belangrijk om veel in de praktijk te oefenen. Gelukkig bevatten alle cursussen enorm veel oefeningen, zodat jij alle vaardigheden snel onder de knie krijgt. Al onze docenten hebben jarenlange praktijkervaring en staan te springen om jou te begeleiden naar je droomcarrière!"

niceToKnowHeader

  • Een kam van nylon voorkomt klitten te en is daarom ideaal als je dikker haar hebt.
  • We hebben allemaal meer dan 100.000 haarzakjes op ons hoofd staan.
  • Voor meer volume wordt aangeraden om het haar rond je gezicht in verschillende laagjes te laten knippen.
  • Je haar groeit sneller in de zomer dan in de winter.