Hairstyling

Hairstyling

Als je haar maar goed zit! Met een opleiding in Hairstyling is dat gelukkig altijd het geval. Word jij blij van wassen, knippen, scheren en stylen, dan zijn onze kappersopleidingen geknipt voor jou.

Onze cursussen zijn samengesteld door vakspecialisten. Daardoor weet jij straks alles over de nieuwste knip- en stijltechnieken. Zo creëer je in een handomdraai het perfecte kapsel of een verzorgde baard.

Maak je keuze uit onze beroepsopleidingen en schrijf je in!


allSubthemesWithinTheme Hairstyling


beSureOfYourFuture

Kappers en barbiers genieten al jaren van heel wat werkzekerheid. De meeste mensen die hun opleiding voltooien, gaan bovendien zelfstandig in hoofd- of bijberoep aan de slag. Zo bouwen ze op hun eigen tempo een klantenbestand op. Vrienden en familie staan daar dan vaak bovenaan de lijst, maar uit het werkveld horen we dat die lijst zich snel uitbreidt. Voor je het weet heb je een eigen, bruisende zaak!

"Samen met twee vrienden volgde ik een opleiding aan deze school. Inmiddels hebben we een eigen barbershop in Rotterdam. We zijn heel dankbaar voor deze kans! De barbershop draait nu zo goed dat we zelfs op zoek zijn naar een vierde collega." - employerSpeaks

Hairstyling

trendsCapitalized

Haartrends en mode veranderen ieder seizoen. Ze zijn onderhevig aan tal van factoren, zelfs televisie en film hebben een gigantische invloed op hoe mensen willen buitenkomen. Als expert in haartooi zul je wel merken dat veel van die trends terugkomen, of het nu over haar, baarden of zelfs wenkbrauwen gaat. De ene zomer willen we alles kort, de andere willen we alles gekleurd. In deze opleidingen leer jij alle technieken onder de knie krijgen zodat je altijd mee bent met de laatste ontwikkelingen.

Hairstyling, hundredPercentOfTheTime

Haarstijlen komen en gaan, maar een aantal ontwikkelingen blijven altijd bestaan. Haarproducten zijn bijvoorbeeld natuurlijker en milieuvriendelijker dan ooit. Ze zijn zacht voor allerlei soorten haartypes, beperken het risico op allergische reacties en bevatten ingrediënten die verantwoord worden geteeld. Veilig voor mens, dier en milieu!

Ik ben al twee jaar dameskapper in bijberoep. Ik had altijd al een passie voor haar. Ik knipte regelmatig het haar van mijn moeder en zussen, met mooie resultaten. Intussen heb ik een eigen zaak en ben ik drie dagen per week aan de slag als kapper. Ik raad iedereen aan om een opleiding in avondonderwijs te volgen. Voor mij was het alleszins de geknipte cursus om een nieuwe start te maken. Bedankt! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

In onze barbierszaak zijn we alle drie gestart met een opleiding in avondonderwijs. En we hebben het ons nog geen seconde beklaagd. We hadden allemaal meteen de kennis om zelfstandig te starten en de know-how om onze klanten tevreden te houden. Ik zou het iedereen aanraden. Want, het draait zelfs zo goed dat we op zoek zijn naar een vierde collega.

niceToKnowHeader

  • Je verliest gemiddeld zo’n 50 à 150 haren per dag.
  • Maak je daarover geen zorgen want we hebben allemaal meer dan 100.000 haarzakjes op ons hoofd staan.
  • Ieder haar kan zo’n 5 jaar op ons lichaam overleven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0