Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers & Wenkbrauwen

Sprekende wenkbrauwen of oogverblindende wimpers maken een look echt helemaal af. Volg je onze opleidingen, dan weet jij precies hoe je de perfecte wimpers en wenkbrauwen creëert!

Je maakt kennis met de nieuwste technieken: van wimperextensions zetten én verven tot wimperlifting, opvullen en bijtekenen. Zelfs het plaatsen van one-by-one wimperextensions. Met de begeleiding van onze experts lukt dit jou in een mum van tijd.

Ontdek snel alle professionele opleidingen die van jou een specialist in dit vakgebied maken.


allSubthemesWithinTheme Wimpers & Wenkbrauwen

Brows

Brows

mhcomingsoon

Extensions

Extensions

mhcomingsoon

Gezichtsontharing

Gezichtsontharing

mhcomingsoon

Lashes

Lashes

mhcomingsoon


beSureOfYourFuture

Steeds meer mensen laten hun wenkies onder handen nemen door een professional. Brow bars en schoonheidssalons zijn daardoor populairder dan ooit. Met een diploma van onze school toon je aan dat je over uitstekende vaardigheden beschikt en komen de klanten vanzelf. Zo maak je van jouw carrière in de beautysector een succes!

"Een specialist in wenkbrauwen en wimpers moet erg nauwkeurig werken. Sollicitanten met een diploma van deze school steken er vaak met kop en schouders bovenuit. Ze beschikken over de juiste vaardigheden en weten precies wat ze moeten doen. Met een prachtig resultaat!" - employerSpeaks

Wimpers & Wenkbrauwen

trendsCapitalized

Dun, dik, natuurlijk of recht: wenkbrauwen hebben de afgelopen jaren heel wat veranderingen doorgemaakt. Denk daarbij ook aan methodes om wenkbrauwen voller te laten lijken, zoals brow lamination en microblading. Wenkbrauwen bepalen grotendeels je gezichtsuitdrukking, waardoor een wenkbrauwbehandeling altijd persoonlijk is. Jij staat klaar om elke klant de perfecte brows aan te meten.

Wimpers & Wenkbrauwen, hundredPercentOfTheTime

Wenkbrauwen en wimpers zijn big business! Als wimper- en wenkbrauwstylist blijf je jezelf ontwikkelen. Met behulp van bijscholing leer je altijd de nieuwste technieken, zodat je klanten met het beste en mooiste resultaat naar buiten lopen.

Ik werkte al een aantal jaar als schoonheidsspecialiste, maar ik deed vooral gezichtsverzorging. Vaak kreeg ik de vraag of ik ook wenkbrauwbehandelingen gaf. Dat was voor mij de trigger om een extra opleiding te volgen. Dankzij de fantastische docenten aan deze school heb ik veel nieuwe technieken geleerd. Ik ben ze meteen gaan toepassen in mijn salon. Het resultaat? Ik ben gelukkig en mijn klanten ook! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Veel studenten pakken het slim aan. Ze combineren bijvoorbeeld een opleiding in natuurlijke cosmetica met een opleiding tot wenkbrauwstylist. Bij deze ook een tip voor jou! Je skills worden er gegarandeerd een stuk breder door. Als je veel verschillende behandelingen aanbiedt, boeken klanten eerder een afspraak bij jou.

niceToKnowHeader

  • Elke wenkbrauw bestaat gemiddeld uit zo’n 250 haartjes. Dat aantal loopt nog flink op als je de wenkbrauwen met rust laat.
  • Onze wenkies worden grijs en dunner naarmate we ouder worden. Wenkbrauwverf of PMU to the rescue!
  • Wenkbrauwen en wimpers houden van de zomer. Ze groeien veel sneller bij warm weer dan in de koude winter.
  • Het creëren van gezonde en lange wimpers begint met een goede olie.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0