Voordelen

JOUW VOORDELEN

De Schoonheidsschool is de grootste onderwijsinstelling van Nederland en Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness en fashion. Een opleiding volgen bij De Schoonheidsschool heeft heel wat voordelen.

1. Erkende kwaliteit

De opleidingen van hoge kwaliteit volg je tegen de laagste prijs. Doordat we de grootste en meest gespecialiseerde school zijn van de Benelux kunnen we je de beste opleiding garanderen tegen zeer voordelig lesgeld. Wie zich vroeg inschrijft, kan bovendien gebruik maken van de vroegboekkorting.

2. Gratis hoofdstuk

Je kan gratis hoofdstukken van het lesmateriaal downloaden. Je vind daarin ook de volledige inhoudsopgave van de opleiding. Zo heb je een goed beeld van wat je van de opleiding kan verwachten. Onze opleidingen worden regelmatig herschreven en geüpdatet. Zo weet je zeker dat je van de laatste trends en technieken op de hoogte bent.

3. Professionele docenten

Al onze professionele docenten hebben jarenlange ervaring. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers die succesvol in hun vakgebied zijn. Zij genieten ervan hun kennis en ervaring met jou te delen. Ze kunnen je alles vertellen over werkwijzes en vaardigheden, maar ook over hoe je een eigen zaak opstart en hoe je je eigen klanten vindt. Het zijn vooral de docenten van ons team die het verschil maken met andere scholen.

4. Grootste cursusaanbod

De Schoonheidsschool heeft een zeer ruim en uniek opleidingsaanbod. We zijn onderdeel van een succesvolle internationale onderwijsinstelling met o.a. vestigingen in Nederland en België. Hierdoor profiteer je van laag lesgeld, een goede kwaliteit en professionele service.

5. Online leeromgeving

We werken met een gloednieuwe online leeromgeving met extra lesmateriaal, ondersteunende filmpjes etc. Daarnaast kan je als student terecht op je persoonlijke Studentenprofiel, waar je gemakkelijk je gegevens en agenda raadpleegt, nieuwe opleidingen ontdekt en je studievoortgang in de gaten houdt.

6. Moderne leslokalen

Je krijgt les in professioneel uitgeruste lokalen, waarbij we een groot belang hechten aan hygiëne en goede faciliteiten. We zijn een gespecialiseerd kenniscentrum dat daarnaast ook graag een leuke, gezellige leeromgeving creëert.

7. Belastingaftrek

Je kan studiekosten en scholingsuitgaven aftrekken van de belasting. Kijk voor de voorwaarden en actuele informatie op de website van de Belastingdienst.

8. Stage lopen

Je kunt als student naast je opleiding ook een stage lopen bij een bedrijf naar keuze. Zo heb je de kans om contacten te leggen met toekomstige werkgevers of klanten, en om je cv uit te breiden. Een stage is overigens niet verplicht en dus niet nodig om jouw diploma te halen.

9. Nieuws

Je wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes uit de sector. We zijn ook te vinden op Facebook. Als geïnteresseerde of student ontvang je natuurlijk ook onze nieuwsbrief met boeiende updates of leuke acties.

10. Contact

Onze opleidingsconsulenten staan altijd voor je klaar. Je bent welkom op een van onze kantoren, maar we helpen je ook graag verder per telefoon, e-mail, contactformulier of chat. Het draait er allemaal om dat jij de juiste studiekeuze maakt en je opleiding met succes en veel plezier afrondt.

Share This Article If You Liked It :)