Examengarantie

EXAMENGARANTIE

De Schoonheidsschool staat bekend om haar opleidingen van zeer hoge kwaliteit. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers en bewezen professionals in hun vakgebied. Op het einde van elke opleiding leg je examen af. Wanneer je geslaagd bent, ontvang je jouw diploma per post. Bij klassikale opleidingen van drie colleges of minder, ontvang je een getuigschrift.

Ben je om welke reden dan ook niet niet geslaagd voor het eerste examen, dan heb je onbeperkt recht op een herkansing. Je plant je herexamen gemakkelijk online in via de Studentenpagina op deze website. Je legt dan het examen af bij op een van onze kantoren, of wanneer dat mogelijk is tijdens de laatste les van een opleiding van een andere groep.

Examens aan De Schoonheidsschool zijn altijd kosteloos; het examengeld is volledig inbegrepen in het lesgeld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, en behaal je zeker jouw diploma.

examen De Schoonheidsschool