Vroegboekkorting
NHBO vroegboekkorting

Nieuwe planning

Onze nieuwe planning is weer rond! Je kunt je inschrijven voor diverse klassikale opleidingen op het gebied van administratie, beauty, coaching, media, interieur, voeding en meer! Bekijk ons klassikale aanbod. Zet jij alvast de eerste stap richting je nieuwe carrière?

Vroegboekkorting

Wanneer je je uiterlijk 3 maanden vóór aanvang van de opleiding inschrijft en betaalt, verzeker je jezelf van een plaats én ontvang je ook nog eens 10% korting op je opleiding! Gebruik onderstaande kortingscode op het inschrijfformulier.

Kortingscode: VROEGBOEK

Tijdelijk: Súper-vroegboekkorting

Ben jij er echt als de kippen bij? Wanneer je je uiterlijk 4 maanden vóór aanvang van de opleiding inschrijft en betaalt, ontvang je maar liefst 20% korting op je opleiding! Gebruik hiervoor onderstaande kortingscode op het inschrijfformulier.

Kortingscode: BEFIRST

Planning

 

Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren

*VOORWAARDEN: Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen en voor cursussen waarvoor de student niet in het verleden was ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die zich veertien dagen voorafgaand deze actie al hebben ingeschreven en die gebruik willen maken van het herroepingsrecht, kunnen geen gebruikmaken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen of termijnbetalingen.

Share This Article If You Liked It :)