Vroegboekkorting

NIEUWE PLANNING

De komende 6 maanden start er weer een nieuwe reeks klassikale opleidingen van De Schoonheidsschool en NHBO. Je kunt je inschrijven voor diverse opleidingen op het gebied van Beauty, Wellness, Fashion, en nog veel meer! Bekijk de volledige planning. Kies jouw opleiding en zet de eerste stap richting je nieuwe carrière.

10% VROEGBOEKKORTING

Wil je graag 10% korting op het lesgeld ontvangen? En zeker zijn van een plek bij jouw favoriete klassikale opleiding? Twijfel dan niet en schrijf je vandaag nog in! Wanneer je je uiterlijk 3 maanden voor aanvang van de opleiding inschrijft én betaalt, verzeker je jezelf van een plaats en ontvang je ook nog eens 10% korting op je opleiding!

vroegboekkorting bij schoonheidsschool

klassikaal studeren korting

VOLG EEN KLASSIKALE OPLEIDING

Klassikaal studeren bij De Schoonheidsschool en NHBO betekent praktijkgericht studeren tegen de beste prijs. Wij bieden opleidingen aan in Breda, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Groningen en Almere. Je volgt jouw opleiding overdag, ‘s avonds of in het weekend, zodat jij je studie prima kunt combineren met je baan of gezinsleven. Wanneer je jouw opleiding succesvol afrondt, ontvang je een kwaliteitsdiploma waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot!


1. Kies je favoriete opleiding. Ga naar ‘inschrijven’ en vul het formulier in.
2. Vul bij kortingscode VROEGBOEK in en klik op ‘kortingscode activeren’.
3. Je 10% korting wordt verrekend!

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Voorwaarden: De vroegboekkorting is enkel geldig op klassikale opleidingen, bij inschrijving en betaling minstens drie maanden voor de start van de opleiding. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Betaal je liever in termijnen? Bij elke termijn die je tot 3 maanden voor de startdatum betaalt, ontvang je de korting van 10%. Vragen? Neem contact op met onze opleidingsconsulenten via het contactformulier of 020-4230770.

Share This Article If You Liked It :)