https://player.vimeo.com/video/199180592/”

Wie zijn we

klaslokaal De Schoonheidsschool

WIE ZIJN WIJ?

De Schoonheidsschool, onderdeel van NHBO, is de grootste onderwijsinstelling van Nederland en Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Fashion en Media. Onze studenten volgen een opleiding in Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, of een van onze andere locaties.

Al onze docenten zijn professionals binnen hun vakgebied, die met veel enthousiasme hun kennis aan je zullen doorgeven. We zijn niet alleen een kenniscentrum en opleidingsinstituut, maar ook een gezellige plek waarin schoonheid en gezondheid centraal staan.

PRAKTIJKGERICHT ONDERWIJS

De Schoonheidsschool geeft je theorie waar nodig, maar dompelt je vooral heel snel onder in de praktijk. Tijdens de lessen ga je veel zelf aan de slag. Onze ervaring leert dat je zo het maximale uit je studie haalt en je daarna onmiddellijk in het vak aan de slag kan. En dat is uiteindelijk waar het om gaat.

TOPDOCENTEN

Onze docenten worden nauwkeurig voor je uitgezocht. Elke vakdocent moet al minimaal 3 jaar lesgeven, en zeker meer dan 5 jaar ervaring hebben in het beroep waar jij voor gaat leren. Zo krijg je altijd les van een echte specialist. Je leert daarom precies wat je moet weten om het beroep succesvol uit te oefenen, en je bent op de hoogte van de laatste technieken en trends binnen je vakgebied

UNIEKE LEEROMGEVING

De beautywereld is constant in beweging. De moderne technologie ook. Dit geldt voor zowel onze leslokalen, als om onze online omgeving. Zo werken we met een vernieuwde online leeromgeving met extra lesmateriaal. Op je persoonlijke studentenprofiel kun je gemakkelijk je eigen agenda raadplegen, wijzigingen doorgeven, je opleiding digitaal inkijken, nieuwe opleidingen ontdekken, etc.

HOGE KWALITEIT

De Schoonheidsschool is een ervaren opleidingsinstituut en biedt kwaliteitsdiploma’s die aan de eisen voor een professionele carrière in de beauty- en wellnesssector voldoen. Met de diploma’s kun je direct aan de slag als werknemer of zelfstandig ondernemer.

De Schoonheidsschool is ISO 9001 gecertificeerd. Dit is een onafhankelijk kwaliteitslabel dat jaarlijks na een grondige audit aan onze school wordt toegekend. Al het cursusmateriaal, de lokalen, de docenten en de werking van het secretariaat worden aan kwaliteitsonderzoek onderworpen, om het hoogste niveau van onderwijs en klanttevredenheid te kunnen garanderen.

De Schoonheidsschool is als onderdeel van NHBO ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan deze kwaliteitscode. Ook de docent die je begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw. Jouw opleiding is dus extra voordelig!

SCHRIJF JE NU IN !

Inschrijven voor een opleiding gaat snel en eenvoudig. Kies eerst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Daarna vul je het inschrijfformulier in. Onze beveiligde betaalpagina biedt diverse betaalmogelijkheden.

Wij wensen je alvast veel succes met je studie. Je zal merken dat er op De Schoonheidsschool niet alleen hard wordt gestudeerd en gewerkt, maar dat er ook tijd wordt gemaakt voor gezelligheid. Je krijgt bovendien de unieke kans om een hecht netwerk op te bouwen. Een perfecte start voor je nieuwe carrière!

schrijf je snel en eenvoudig-in

Share This Article If You Liked It :)